Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat ve Diğer Oyunlar Bir Araya Gelir mi?

Santa Monica yetkilileri Mortal Kombat'ta Kratos'un karizmasının çizilmemesi içim Nether Realm'in önerisine ilk aşamada soğuk yaklaşmışlar
 
     Street Fighter vs Tekken'in duyurusu bu türü seven oyuncular için tam anlamıyla sürpriz olmuştu. İki dünyanın karakterlerinin bir araya geldiği oyunlar bazen başarılı olsa da (Marvel vs Capcom serisi) bazen de başarısız sonuçlar alınabiliyor.
 
     Mortal Kombat da daha önce bu tür bir girişimle "Mortal Kombat vs DC Universe" adlı oyunda başka bir dünyanın karakterlerine karşı kendi karkaterlerini ortaya sürmüştü. Bu oyun genel olarak kötü olmasa da MK hayranlarının hoşuna gitmediğini söyleyebiliriz.
 
     Nether Realm patronu ve serinin yaratıcılarından Ed Boon, Street Fighter veya Tekken ile ilgili tüm ekibin hayal kurduğunu, ama Mortal Kombat'ın "yetişkin" içerikli ve kanlı bir oyun olması nedeniyle önlerinde bazı engellerin olduğunu söylüyor.
 
     Dövüş oyunu severlerin her zaman aklının bir köşesinde olan Killer Instinct'in "yetişkin" damgalı ender dövüş oyunlarından olduğunu söyleyen Boon, Mortal Kombat ile diğer dövüş oyunlarının bir araya gelmesi ile ilgili çok sayıda fikirlerinin olduğunu belirtiyor.
 
     Mortal Kombat vs Killer Instinct gibi bir fikir gerçekten de harika olabilir, ama DC Universe gibi bir şeyin bir daha denenmesinin pek de yararlı olacağını düşünmüyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3
Reckoning'in Sinematikleri Bu Videoda Anlatılıyor Uncharted 3'te Yakın Dövüş Taktikleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tatbkath

26.10.2011 02:25:05

0
Killer Instinc güzel oyundu da mk evrenine yine de ters bu tarz şeyler.

arda529

25.10.2011 22:39:15

0
yeni oyuna uğraşcaklarına mk9'un online'ını bi düzeltsinler girme girilmiyo girsen lagdan oynanmıyo

Crynet

25.10.2011 19:29:03

0
Mortal Combat 9 Pc Çıksaydı Bişi Kazanamazdı Buyüzden Pc Yapılamadı Dövüş Oyunları Pek Para Kazanamaz Pcden Ama Konsolda Para Kazanır Pc Cıkmamasının Nedenide Heralde Bu Şimdi Çıkıcak Olan Street Fighter Vs Tekken Konsolda 2.5Milyon Satıcağını Tahmin ediyorum :)

BSC Misafiri

25.10.2011 16:51:00

0
Ed boon sana saygım var gel küfrettirme kendine mk vs dc'deki gibi.

Helsinki Vampire

25.10.2011 14:31:49

0
Hepsinin ayrı bir tadı ve farklılığı var.Hepsini harman etmek bence doğru değildir, kimseninde harcıda değildir.Biraz sert girdim ama bunuda geçmişteki örneklerini baz alarak bu kadar rahat söylüyorum (misal DC vs MK).

BlackBeasT

25.10.2011 14:31:39

-2
Ed Boon son MK oyunu ile parayı buldu ezdi bitti anlaşılan şimdi farklı arayışlar içine girmiş ,bu adam MK ile iyi imve kazandı içine etmeden duramaz.

BSC Misafiri

25.10.2011 13:39:10

0
saçmalanın sınırı yok zaten..gün gelecek bu ed boon denen adam mario evreni ile mk evrenini birleştirelim diycek..esasında marionun ne kadar mortal kombata uygun olduğunu anlatıcak..özellikle mario 3 de ki kostüm değiştiren mario karakterinin animalitye çok uygun olduğunu dile getircek

UgS360

25.10.2011 12:51:35

0
mk vs dc cok sert değildi mk kalitesinin altındaydı eğer tekken yada sf kendi tarzlarından ödün verip olayı mk dünyasına taşırlarsa olabilir yoksa bizi tatmin etmez

BSC Misafiri

25.10.2011 12:38:39

0
bence çok sama olur o oyunların hiçbiri kanlı değil mortal combat vs dc universe faciasını unutmadık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız