Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Stories Oyunu Remaster ile Geri Dönüyor

 
 
Capcom tarafından daha önce 2016 yılında 3DS cihazı için piyasaya sürülen rol yapma oyunu Monster Hunter Stories'in yeniden düzenlenmiş sürümü 14 Haziran tarihinde geliyor. Açıklanan detaylara göre yeni sürüm, PlayStation 4, Switch ve PC için (Steam üzerinden) dijital olarak yayınlanacak. Ön siparişler yakında açılacak ve oyunu sipariş verenler Navirou'nun "Kral" ve "Kraliçe" kıyafetlerine sahip olabilecek.
 
Monster Hunter Stories gelişmiş sistemlerle geliyor
 
 
 
Normal sürüm haricinde Monster Hunter Stories ve Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin oyunlarını içeren Monster Hunter Stories Koleksiyonu da duyuruldu. Bu sürüm, PlayStation 4 konsolu da dahil olmak üzere üç farklı platformda satışa sunulacak.
 
Monster Hunter Stories remaster, tam Japonca ve İngilizce seslendirme desteği ile beraber 7 farklı alt yazı içeriğini bünyesinde barındıracak. Aynı zamanda 200'den fazla konsept sanat eserini, arka plan müziğini, yeni müze modunu, daha önce yalnızca Japonya'da sunulan güncellemeleri ve daha fazlasını içerecek. Yüksek çözünürlüklü dokular, ışıklandırma sistemleri ve gelişmiş mekaniklerle beraber çarpıcı bir oyun deneyimi sunulmayı hedefliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu monster hunter stories monster hunter rpg nintendo 3ds capcom 3ds aksiyon
MultiVersus, Unreal Engine 5 ile Tam Sürüme Kavuşuyor Street Fighter 6 DLC Karakteri Akuma Ne Zaman Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: Stories
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız