Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Boy and the Cursed Kingdom PS5 için Çıkış Yaptı

 
 
Yayıncı FDG Entertainment ve geliştirici Game Atelier, Monster Boy and the Cursed Kingdom'ın PlayStation 5 sürümünü PlayStation Store üzerinden yayınladı. Halihazırda PlayStation 4 sürümüne sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilir.
 
PlayStation 5 sürümü, DualSense kablosuz denetleyici desteğine sahip. Ayrıca 4K çözünürlüğü ve 120 FPS'i destekler. Monster Boy and the Cursed Kingdom'ın Xbox Series versiyonu da planlanıyor.
 
Monster Boy and the Cursed Kingdom, daha önce PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için yayınlandı.
 
Monster World serisindeki orijinal Wonder Boy’un babası Ryuichi Nishizawa’nın nezaretinde yaratılan bu renkli aksiyon-macera oyununu deneyimle.

Monster Boy and the Cursed Kingdom klasik serinin en iyi özelliklerini alarak yepyeni, modern ve eğlenceli bir macerada, unutulmaz müzikler ve el çizimi muhteşem grafikler eşliğinde sunuyor.

Jin, Monster World Krallığını kurtarabilecek mi? Zorlu düşmanları bertaraf edip gizli mekanları keşfetmede ve güçlü ekipmanını yükseltmede kahramanına yardım et. Ayrıca, ucunda müthiş düşmanların ve gizemli hazinelerin beklediği yeni yolları açacak eşsiz becerileri bulunan özel formların kilidini aç. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Boy and the Cursed Kingdom aksiyon macera bağımsız platform oyun
Demon Gaze EXTRA Ertelendi Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning için Yeni Genişleme Paketi 14 Aralık'ta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Boy and the Cursed Kingdom ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız