Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monkey King: Hero is Back 17 Ekim'de PS4 ve PC için Çıkacak

 
THQ Nordic, Sony Interactive Entertainment ve Oasis Games, 2015'te vizyona giren Monkey King: Hero is Back (Kahramanlar Takımı) animasyon filmini temel alacak üç boyutlu aksiyon macera oyunu Monkey King: Hero is Back'in 17 Ekim'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacağını duyurdu
 
Standart sürüm 189,00 TL ve Hero sürüm 299,00 TL bugün PlayStation Store'da ön siparişe açıldı. Hero sürümde ana oyunun yanı sıra “Uproar in Heaven” ve “Mind Palace” adlı iki hikaye indirilebilir içeriğine sahip olacak season pass, oyun içi Tuxedo ve Dasheng Doll kostümleri ve birkaç oyun içi eşya bulunacak. Standart veya Hero sürümünden herhangi birini ön sipariş veren kullanıcılara ön sipariş bonusu olarak “Paradise” ve “Desperation” adlı iki özel oyun modu ve PlayStation 4 teması verilecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:  
 

Batıya Yolculuk konulu Çin efsanesinin yeni, daha önce hiç görülmemiş bir bölümü başlamak üzere! 2015 yılında çıkan ve Çin'de gişe hasılatı rekorları kıran CG animasyon filmi MONKEY KING: HERO IS BACK'i temel alan bu adaptasyon, 500 yıllık esaretten yeni kurtulan Great Sage Sun Wukong ile Monkey King'e hayranlık duyan genç bir çocuk olan Liuer'i onları birbirine yaklaştıran bir yolculukta bir araya getiriyor. Orijinal filmde gösterilmeyen yeni bölümleri içeren bu oyun epik, destansı Çin mitolojisini, keyif verici ve yürek hoplatan aksiyon-macera için gösterişli ve eğlenceli kung fu aksiyonu ile bir araya getiriyor!
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monkey King: Hero Is Back The Game Sony Interactive Entertainment Hexa Drive Oasis Games PlayStation 4 PS4
Need for Speed Heat PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu Dying Light 2'nin Yeni Oynanış Videosu 26 Ağustos'ta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

16.8.2019 04:18:44

0
İsmi duyunca heyecanlandım ama videoya bakınca geçti.

BSC Misafiri

14.8.2019 19:09:24

0
İyi güzel hoşta biraz geç kalmamışlar mı 2015 yılında çıkan filme oyun yapmak için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monkey King: Hero is Back The Game
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız