Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2, Multide Araç Kullanılacak mı?

Oyun sektöründeki bütün gözler, oyunun çıkacağı tarih olan 11 Kasıma kilitlenmiş durumda.
Infinity Ward'dan Robert Bowling, "Modern Warfare 2'nin multiplayer modlarında araç kullanımı olacak mı?" sorusunu kesin bir dil ile cevapladı.

Call of Duty serisinin son oyunu olan World at War'daki araç kullanımından sonra, "Yeni Modern Warfare 2 için de böyle bir uygulama getirilebilir mi?" sorusu oyun için en çok merak edilen konulardan birisiydi. Infinity Ward'dan Robert Bowling , GamerZines.com'un kendisiyle yaptığı söyleşi de bu konuya açıklık getirdi.

Multiplayer modlarına asla araç koymadıklarını söyleyen Bowling , odaklandıkları şeyin ulaşıma bağlı olmadığınız , tempolu piyade savaşı olduğunu bildirdi.
 
"Oyundaki bazı araçlar dolaylı yoldan oyuncular tarafından kullanılıyor. Örneğin UAV, Airstrike ve Helikopter desteği gibi. Bunlar dışında oyuncunun birebir kontrol edebileceği bir araç kullanımı ise düşünmüyoruz" diyen Bowling, oyunun son yayınlanan multiplayer videosunu işaret ederek, özelleştirilebilir Killstreak seçeneklerinin olacağını belirtti.
 
World at War'daki tank kullanımından dolayı çoklu oyuncu modlarında meydana gelen dengesizliği göz önüne alırsak, Infinity Ward'ın çok doğru bir karara vardığını söyleyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty Modern Warfare 2 infinity ward PC Xbox 360 PS3
Halo 3:ODST, Firefight Videosu Yayınlandı PES 2010 Kapak Tasarımı Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız