Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2 GamesCom 09 Oynanış Videosu

Modern Warfare 2'nin ilk oyunun başarısını daha da yükseklere taşıyacağından hiç şüphemiz yok.
Infinity Ward tarafından hazırlanan , yıl sonunda çıkması planlanan bazı oyunların ertelenmesine sebep olan, Activision'ın kendisinden çok şey beklediği FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 2'nin GamesCom 2009'dan sızdırılan oynanış videosu yayınlandı.


14 milyonluk satış rakamına ulaşan Modern Warfare'ı geçmesi beklenen , ilk oyundaki başarısından dolayı yüzbaşılığa terfi eden Soap McTavish'in emrindeki  Gary Sanderson'ı kontrol etmemize izin veren oyun 10 Kasım'da piyasaya sürülecek.

Multiplayer oyun modlarıyla yine bağımlılık yapacağına kesin gözüyle bakılan Call of Duty: Modern Warfare 2'nin GamesCom 2009'dan sızdırılan oynanış videosuna ulaşmak için tıklayınız

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty:Modern Warfare 2
NFS:Shift GamesCom 2009 Oynanış Videoları AvP Multiplayer Detayları Açıklandı

LilxE07

23.8.2009 20:49:50

0
soap in sesi onceden daha iyiydi ve hani su bizim yeni adam(oynadigimiz) bombayi patlatmadan once diger adamin konusmasini degistirmisler onceki daha guzeldi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız