Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil için Yeni Dragon Quest Oyunu 18 Ocak'ta Duyurulacak

 
 
Rol yapma oyun serisi Dragon Quest'in yeni oyunu geliyor. Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan yeni Dragon Quest oyunu 18 Ocak TSİ 13:00'te duyurulacak. iOS ve Android için mevcut olacak bu oyunun duyurusu YouTube üzerinden yapılacak.
 
18 Ocak'ta yeni oyun duyurulacak
 
 
 
Duyuru etkinliğinde yeni Dragon Quest' oyuna genel bir bakış, canlı oynanış görüntüleri ve daha fazlası yer alacak. Açılan yeni web sitesine göre oyunun türü rol yapma olacak. Şuada resmi bir Twitter hesabı da açılmış durumda. 
 
Dragon Quest, Armor Project tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir rol yapma oyun serisi olarak karşımıza çıkıyor. 1986'da yayınlanan ilk oyunuyla, 11 ana oyununun yanı sıra çok sayıda yan oyunu ile ana serideki hemen her oyunla ilgili çok sayıda manga, anime ve roman uyarlaması bulunuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dragon quest dragon quest IV jrpg square enix mobil ios
Mobil Oyun Avatar Generations için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Backfirewall için Çıkış Gününü Belirten Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest IV
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız