Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil Platformlara Kontrolcü Projesi; iControlPad2


    Mobil platformlardaki oyunların kalitesi her geçen gün daha da gelişiyor. Gelişiyor gelişmesine fakat bu platformlar adına sabit bir kontrolcü bulunamadığından ötürü hem oyuncular, hem de yapımcılar biraz çekingen davranıyorlar. Bağımsız projelerin destek aldığı site Kickstarter'da tam bu soruna yönelik bir öneri projesi ortaya çıktı.
 
    Product 3 LLC tarafından başlatılan Kickstarter projesinde iControlPad 2 tanıtılıyor. Tamamen geliştirilmeye açık olan bu projede tuşların yapacağı işi seçmek bize bırakılıyor. Oldukça ilgi çekici görünen bu projede 55 adet klavye tuşu, yön tuşları, iki adet analog ve dört adet de gamepad tuşu yer alıyor. iControlPad 2'nin şarj süresi ise 14 saate kadar dayanıyor. Bahsi geçen bu yeni oyun kontrolcüsünü telefonlarımıza veya PC'lerimize USB girişiyle ya da Bluetooth ile bağlayabileceğiz.
 
    Proje adına firmanın 150 bin dolara ihtiyacı var. Bu paranın 41.5 bin doları şimdiden toplanmış durumda. Product 3 LLC, önümüzdeki 26 gün boyunca buradan bağış kabul edecek. Proje tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Apple IPhone mobil platform icontrolpad 2
DC Universe'in İçeriği Legendary Üyeliklere Hazır Borderlands 2'nin Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MR.Fernandes

18.9.2012 09:45:26

0
Ps Vita ve 3DS varken Iphone un yuzune bıle bakmıyorum ben sahsen .Gereksiz olmuş biraz sankı.

Sam.Fisher

17.9.2012 22:00:58

0
Yani alanı olacaktır ama o kadar da gerekli değil tabi.

HeavyBlitz

17.9.2012 20:29:31

0
Ps3 oyuncuları için daha uygun olan Gameklip adında bir aparat var.Dualshock 3'ü telefona bağlayıp bütün oyunları rahatça oynuyorsunuz.Bence Gameklip daha iyi bundan.

berlack

17.9.2012 17:20:29

+1
Dikkat etsinler de Apple dava açmasın.

MantarTheGreat

17.9.2012 15:47:46

0
41.5 bin yerine 41.500 dolar yazsaydınız daha iyi olurdu. Kırk bir buçuk bin biraz garip geldi açıkcası... Teknoloji ise çok gereksiz. Telefonları mobil oyun istasyonu olarak kullanmak oldukça zor, su gibi akan bataryaları varken. Kaldı ki bunlar için PS Vita, 3DS gibi el konsolları bulunuyor. Zaten mobil oyunlar, oynandığı telefonlara göre yazılıyor. Yani herhangi bir ek donanıma gerek olmadan rahatça oyunları oynayabiliyorsunuz... Ha çok isteyen, bir kaç yazılım yükleyerek telefonunu tv ye bağlar, xbox gamepadi ile oynar oyununu... Tabi yanlış düşünüyor da olabilirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
iPhone
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız