Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC Universe'in İçeriği Legendary Üyeliklere Hazır

 
     Gelecek hafta piyasaya sürülecek olan beşinci DLC paketi Hand of Fate, “Ücretsiz” veya “Premium” üyeliğe sahip tüm DC Universe™Online oyuncularına erişime sunulacak. “Legendary” üyeliğe sahip kullanıcılar ise bugün itibariyle bu en son çıkan DLC paketine erişerek önemli bir avantajdan yararlanabilecek.

      Hand of Fate paketinde üçü iyiler üçü kötüler için olmak üzere altı yeni operasyon ve çok sayıda yan görev yer alıyor. Yeni teçhizatlara olanak sağlayan çok işlevli kemer ise kullanıcılara daha fazla hareket seçeneği sunuyor. “Legendary” üyeliğe sahip oyuncular, birbirlerine karşı oynayabilecekleri efsanevi karakterlerle herkesten önce tanışabilecek. Lord of Order, Doctor Fate ve büyücü Felix Faust, Hand of Fate’in karşılıklı oyun modunda ilk defa bir DC Universe Online karakteri olarak yer alacak.

     Kamera arkası görüntülerin bulunduğu iki video oyunculara yeni eklenti paketi Hand of Fate’in içeriği hakkında detaylı bilgi veriyor

     Beşinci eklenti paketindeki efsanevi karakterlerin karşılıklı oyun modundaki sahneleri aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
Bleszinski, Skyrim Benzeri Bir Oyun Yapmak İstiyor Mobil Platformlara Kontrolcü Projesi; iControlPad2

Akasha_Ether

18.9.2012 16:01:07

0
bir de legendary üyelik alabilsek çok güzel olacak da neyse...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız