Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto'nun En Sevdiği Mario Oyunu Hangisi?


 
     Oyun dünyasına getirdiği yenilikler nedeniyle hemen hemen bütün otoriteler tarafından tüm zamanların en büyük oyun yapımcısı olarak görülen Shigeru Miyamoto, bildiğiniz gibi Mario'nun da yaratıcısı. Sadece Nintendo'nun değil, belki de oyun dünyasının en popüler karakteri olan Mario'nun onlarca oyunu piyasaya çıktı. Peki Miyamoto bunlar arasında en çok hangisini beğendi.
 
    Biliyorum hemen tahminleriniz başladı ve sanırım favorileriniz ilk Super Mario Bros, Mario 64 veya Super Mario Galaxy olmuştur. Bu oyunlardan hiç biri Miyamoto'nun en beğendiği Mario oyunu değil.
 
     1990 yılında piyasaya çıkan Super Mario World, ünlü yapımcının Mario serisindeki en sevdiği oyun. Yüksek aksiyonunun yanı sıra (gerçekten de çok zorlandığımı hatırlıyorum) haritasının olması bu oyunu Miyamoto'nun gözünde özel kılıyormuş.
 
     Eğer hala bu oyunu oynamadıysanız Super Mario Collection'ı satın almanızı tavsiye ederim. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii new super mario bros wii super mario world miyamoto
İspanya'da Sokaklara Oyun İsimleri Veriliyor Doludizgin Bir “Spagetti Western” Roman: Kara Efe

MrKerberoS

9.11.2010 21:29:24

0
İşte adamım sneste bende bu oyunu bitirmiştim ve sadece bi bu marioyu oynadım müthiş bi oyun ordaki canavar ada sonradan denizin içinden çıkıyor orda çok heyecanlanmıştım:))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
New Super Mario Bros. Wii
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız