Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto Akıllı Telefon Oyunlarından Keyif Almıyor

Bir mobil telefon oyunu olan Angry Birds, 600 milyon kez indirilerek erişilmesi güç bir rekora imza atmıştı.
 
     Oyun dünyasının önemli isimlerinden birisi Shigeru Miyamoto. Hiç kuşkusuz o bir sanatçı ! Nintendo'da sadece hayat verdiği karakterleriyle değil oyunlara eklediği oynanış biçimleriyle "oyun" tanımını yeniden yapmış birisi. Üstad hakkında lafı pekte uzatmaya gerek yok.
 
     Miyamoto, Mercury News isimli haber kanalı ile yaptığı röportajda bir akıllı telefon kullanıcısı olduğunu ancak henüz keyif aldığı bir oyunla karşılaşmadığını açıkladı. Mobil telefonlarda yükselişe geçen oyunculuk anlayışına nazaran Miyamoto, Nintendo'nun imza attığı hiç bir oyundan alınacak keyfin bir diğer cihaz üzerinde taklit edilemeyeceğinin altını çizdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Super Mario 3D Land Mario 3DS Super Mario Platform Shigeru Miyamoto 3D
Yeni Yılınız Kutlu Olsun Battlefield 3'e 8-Bit'lik Dokunuş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nintendo_3DS

1.1.2012 19:50:23

0
Oyundan oyuna fark var. Ama en genel olarak akıllı telefon oyunlarını, konsollar kadar sevmiyorum

aykut291

1.1.2012 12:29:55

0
Aynen ücretsiz oyun varsa öyle denemek amaçlı oynarım.Hayatta para vermedim vermem.Konsol oyunlarının kalitesi cep telefonlarında asla olmaz.Cep telefonlarının boyutlarını birazdaha büyütmeye devam ederlerse Cep telefonu diğe bişeyde kalmıycak.Mobil oyunlarla konsol oyunlarını bir tutan zihniyetler saçmasapan düşünüceklerine bide böyle düşünsünler!

supermariooooo

1.1.2012 11:53:39

0
son derece haklıdır kendisi. kuşla domuz vurarak bir dark souls etksini yaratmazsın bende.

Rachsuchtig

1.1.2012 09:25:10

0
İlk açtığınızda eğlenceli gibi oluyor amma sonra sıkıyor

alito

1.1.2012 04:29:15

0
aynı ben

mehmetoguzderin

1.1.2012 02:35:40

0
Açikcasi insanlarin savasli oyunlardan ve tam sikinti atici zevkli oyunlar olmamasindan bir sure sonra isyan ediyor. Gecenlerde Mario cikti, biraz rahatladim. Atesli oyunlar cok bas agritiyor gercekten bir sure sonra.

orfur

1.1.2012 00:25:21

0
Kesinlikle canım sıkılyo acıyorum oynuyorum sonra bir kaç dakika sonra sıkılıyorum cebe koyuyorum ilk 50 saniye den keyif alıyorum sonraki 3 dakikada ise açdım hemen kapatmak olmaz diye tabi rekabet de işe karışınca uzuyor oyunlar :) ama genede hiçbiri snake kadar bağlamıyor snak vay snake vay angry birds senin yanında hic kalır sırf seni oynamak için evde bi takosum (ben öyle diyorum) var her neyse ama adam haklı akılı telefon oyunlarından pek keyif alınmıyor keyifden çok can sıkıntısını geçirmek

mustafa1300

1.1.2012 00:09:06

+1
malesef bende pek fazla keyif alamıyorum saatlerce oyun oynayamıyorum pek zevkli olmuyor kontrol kısıtlı ondan olabilir ama bir oyunu oynarken başta zevkli oluyor sonra pek heves kalmıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D Land
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız