Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mists of Pandaria'ya Black Market Açık Arttırma


     World of Warcraft, Mists of Pandaria ile yepyeni şeyleri göz önüne sermeye devam ediyor, bunlardan biri de geçtiğimiz günlerde açıklanan Black Market Auction House.
 
     Mists of Pandaria betasının yeni güncellemesi ile gelecek olan ancak oyuna henüz konulmayan bu açık arttırma sistemi oldukça ilginç. Black Maket Auction House'un mantığı şöyle işliyor; oyuncular artık daha önceden alamadıkları zırhlara ya da farm yöntemi ile edinemedikleri bineklere NPC'lerin koydukları açık arttırma sayesinde ulaşabilecekler. Örneğin, Dalaran'da Exotic Mount satan Mei Francis, Black Maket Auction House'da Ashes of Al'ar'ı satışa koyacak ve buraya gelip, o bineği almak isteyen oyuncu kendi parasından bir fiyat verecek, zaman bitmeden en çok fiyatı veren oyuncu, bineğin yeni sahibi olacak. Aynı şey Tier 3 gibi eski zırhlar için de geçerli olacak.
 
     Bir çok oyuncu şimdiden bu duruma forumlarda çok sert tepki gösterse de bakalım bunu beğenen oyuncular çıkacak mı?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
Sony'den Sorcery'deki "Irkçı" Suçlamalarına Cevap EVE Online: Inferno'nun Çıkış Tarihi Belirlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.5.2012 17:48:16

+2
Madem öyle , low population serverların birtanesinde bir karakter açalım ; daha az kişinin olduğu bir serverda muhtemelen bu tarz itemlar daha ucuza gidecektir . Ne de olsa artık bir karakterdeki mountlar tüm karakterlerdede olacak . Bence saçma olmuş , bulunduğum serverda ( Stormscale EU ) ilk günden her item fiyatı tavan yapacaktır .

MakaveLiVII

13.5.2012 16:08:20

0
ne yapcaklarını sasırdılar...bide blizz oyuncuların isteğine göre karar veriyor diyorlar ben bir tane görmedim bugüne kadar adam gibi değişiklik oyucular için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız