Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft filmi 2025 yılında hayranlara sunulacak

 
 
Bir süredir arka planda geliştirilen ve uzun bir süre haber alınamayan Minecraft filmi için yeni bir vizyon tarihi verildi. 4 Nisan 2025'te hayranlara sunulacağı belirtilen filmde Aquaman'den Jason Momoa'nın yer alacağı bildiriliyor. Şu anda projede yer alacak diğer aktörler hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor.
 
Yıllardır üzerinde çalışılan proje
 
 
 
Minecraft film projesi yıllarca süren bir çalışmaya dayanıyor. On yılı aşkın bir süredir yanımızda olan Minecraft yıllar içinde yüz milyonlarca satarak tüm zamanların en popüler oyunu haline geldi. Şimdi ise bu popülerlik beyaz perdeye aktarılıyor. Minecraft filmi artık gerçek olmaya bir adım daha yaklaşıyor ve hayranları heyecanlandırıyor.
 
ComicBook.com tarafından yayınlanan bir raporda, Warner Bros.'un en az on yıldır bir Minecraft filmi üzerinde çalıştığı ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar birkaç stüdyo haricinde Minecraft'ın bu büyük başarısından yararlanmaya çalışmadı. 
 
Blok tabanlı Minecraft oyununun filmi canlı aksiyon uyarlaması olması bekleniyor. Ancak bu konu hakkında herhangi bir detay yer almıyor. 
 
Peki sizin Minecraft filminden beklentiniz nedir? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Google Stadia başkanı hizmetin kapatılmasının ardından istifa etti ASUS, TUF Gaming ve Prime serisi AMD A620 anakartlarını duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız