Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ASUS, TUF Gaming ve Prime serisi AMD A620 anakartlarını duyurdu

 
 
ASUS, AMD Ryzen™ 7000 Serisi masaüstü işlemcilerle uyumlu AMD A620 anakartlarını duyurdu. Biri TUF Gaming, biri Prime serisinden toplam üç yeni model, yeni nesil bir makine toplarken mükemmel fiyat performans dengesini yakalamak isteyen kullanıcılar için tasarlandı.
Zorlu oyunlar için tasarlanmış TUF Gaming anakartlarla harekete geçin
 
 

TUF Gaming A620 anakartlar yeni nesil AMD Ryzen tabanlı oyun bilgisayarları için harika fırsatlar sunuyor. Micro-ATX boyutundaki TUF Gaming A620M-Plus modeli DDR5 desteği sunuyor. Anakartta depolama çözümleri için iki adet PCIe® 4.0 M.2 yuvası ve 5 Gbps hızında bağlantı için bir adet ön panel USB 3.2 Gen 1 Type-C® bağlantı noktası bulunuyor. 2,5 Gbps hızında Ethernet bağlantısının standart olarak sunulduğu TUF Gaming A620M-Plus WiFi modelinde ihtiyaç duyanlara WiFi 6 imkanı da sunuluyor.

TUF Gaming anakartlarını aynı estetik tasarıma sahip bileşenler ve çevre birimleriyle tamamlamak isteyen oyuncular TUF Gaming Alliance’a göz atabilir. TUF GAMING Alliance; ASUS ve güvenilir PC bileşen üreticilerinin çeşitli parçalar arasında uyumluluğu sağlamak için giriştikleri bir iş birliği. Bu parçalar arasında bilgisayar kasaları, güç kaynakları, işlemci soğutucuları, bellek kitleri ve daha fazlası yer alıyor. Eklenen yeni iş birlikleri ve bileşenlerle TUF Gaming Alliance daha güçlü bir şekilde büyümeye devam edecek.

Her yere uygun ASUS Prime
 
 

TUF Gaming anakartlar oyunculara üst seviye performans sunarken Prime anakart modelleri ise geniş özelliklerle ve sade bir stille donatılmış uygun fiyatlı bir bilgisayar toplamayı düşünen kullanıcılara hitap ediyor.
 
 

ASUS Prime A620M-A, micro-ATX boyutuna sahip. Bu anakartta bir adet PCIe 4.0 M.2 yuvası, DDR5 desteği ve bir adet ön panel USB 3.2 Gen 1 Type-C bağlantı noktası yer alıyor. Ayrıca BIOS FlashBack™ özelliği sayesinde, ileride başka bir işlemciye geçmeyi planlayan kullanıcılar yalnızca bir güç kaynağı ve USB flash sürücü ile aygıt yazılımını hızla güncelleyebiliyor.
 
ASUS TUF Gaming Serisi:
 
ASUS Prime Serisi:
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
AMD A620 anakart asus TUF Gaming
Minecraft filmi 2025 yılında hayranlara sunulacak Yeni Street Fighter filmi geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.4.2023 17:08:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Maalesef bu kartlar islemci ve Drr5 ramleri kullaniyor olsada gelecek icin PCI Express 5 slot kullanmiyor .. bu da ilerde (2024) de cikacak hic bir karti performansiyla calistirmayacak demek.
PCI-4 yeter yaa 2-3 nesil daha..

BSC Misafiri

7.4.2023 17:08:06

0
Pcı-E 4 kullanan ekran kartları çıkalı bir kaç yıl olmadı bile daha, Daha çok gideri var PCI-4'ün...

mementopolis

7.4.2023 02:29:35

0
Maalesef bu kartlar islemci ve Drr5 ramleri kullaniyor olsada gelecek icin PCI Express 5 slot kullanmiyor .. bu da ilerde (2024) de cikacak hic bir karti performansiyla calistirmayacak demek.

BSC Misafiri

6.4.2023 20:06:32

0
Milli anakartlar H.O

BSC Misafiri

6.4.2023 19:35:25

0
Hazır sistemlerin can damarı geldi demek..

BSC Misafiri

6.4.2023 19:35:21

0
İşte yavaş yavaş otursunlar o zaman geçeriz, Şimdilik elimizdekiler PS6 nesline kadar götürür.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız