Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Dungeons'ın Howling Peaks DLC'si 8 Aralık'ta Çıkacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang Studios, Minecraft Dungeons'ın yeni ücretli indirilebilir içeriği Howling Peaks'in 8 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Yeni bir dağlık bölge, Squall Golem ve Mountaineer gibi yeni düşmanlar, yeni silahlar, zırhlar ve ekipmanlar içerecek. Eğer dağın zirvesine çıkmayı başarırsanız sizi son boss Tempest Golem bekliyor olacak.

8 Aralık'ta ayrıca ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak ve yeni zorluk seçeneği Apocalypse Plus, yetenekler, zırhlar ve silahlar için yeni geliştirmeler ve yeni eşyalar ekleyecek.

Daha önce yayınlanan Jungle Awakens ve Creeping Winter indirilebilir içerikleri oyunun Hero sürümüne dahildi. Howling Peaks ise yeni duyurulan Season Pass'e dahil olacak. Howling Peaks'ten sonra üç tane daha benzer indirilebilir içerik planlanıyor. Her biri ayrı olarak da satın alınabilecek fakat Season Pass ile toplu almak daha ucuza gelecek.

Minecraft evreninde geçen dungeon crawler oyunu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Minecraft: Dungeons Mojang
Super Mario Bros. 3'ün Nadir Bulunan Bir Kopyası Dünyanın En Pahalı Video Oyunu Oldu Crusader Kings 3'ün Yeni Güncellemesi Detaylı Karakter Yaratma Sistemi Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft: Dungeons
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız