Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mindhunter'ın 3. Sezonu Büyük İhtimalle Gelmeyecek

 
Birçok başarılı filme imza atan David Fincher'ın son projelerinden biri olan Mindhunter'ın geleceğine dair yeni bir haber paylaşıldı.
 
Geçtiğimiz saatlerde Vulture'a konuşan başarılı yönetmen David Fincher, Mindhunter'ın üçüncü sezonunun hiçbir zaman gelemeyeceğini belirtti. David Fincher "Evet, galiba bitti. İzleyici sayısına göre Mindhunter oldukça pahalı bir diziydi." dedi.
 
Belli ki dizi, beklenen reytingleri karşılayamıyor. David Fincher daha önce de bu proje konusunda çok kararsız olduğunu söylemişti. 
 
Mindunter'ın ilk iki sezonu şu anda Netflix'te bulunuyor. Son dönemin en başarılı yapımlarından olan Mindhunter'ı umuyoruz tekrar ekranlarda görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri mindhunter 3. sezon ne zaman david fincher
Call of Duty: Black Ops Cold War ‘Zombies Onslaught’ Modu Bir Yıl PlayStation'a Özel Sony ile Travis Scott İş Birliğine Gitti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gursoyf

25.10.2020 14:27:14

0
"Thoose Who Kill" ile neredeyse ruh ikizi gibi bir dizi ve büyük hayranıyım ikisinin de. her ikisi için de çok üzüldüm. kendine çeken, düşünmeye sevk eden, abuk sabuk paranormal şeylerin olmadığı, konu ve içeriği aceleye getirmeyen harika yapımlardı. umarım birkaç sezon daha devam eder. yoksa netflix teki uçan kaçan adamlardan, paranormal olaylardan ve sonu bağlanamayan yapımlardan bıkmaya başladım.

Revrains

24.10.2020 21:22:29

0
Dizi çok kaliteli ve güzeldi ama 2. Sezon ilk sezona göre baya sınıfta kalmıştı en azından benim için iptal edilmesi çokta şaşırtıcı olmadi ama üzüldüm

Curtius

24.10.2020 14:12:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood klasik netflix güzel neyi varsa iptal edip yarım bırakıyor nerde saçma salak şeyler varsa 5 6 sezon onay verirler.
Netflix'in suçu değil tam olarak bu, izleyici profilinin suçu birazda. Para getirmeyen şeye kimse babasının hayrına yatırım yapmaz, ki Netflix'in sırf hayranlar istedi diye Sense8'e güzel bir final sağladığını unutmayın.

gamerasi

24.10.2020 08:07:05

+1
Netflix de izlediğim en kaliteli içerikti. Üzdü.

wassuplaying

24.10.2020 05:07:42

+3
Bu tür kaliteli dizilerin iptal edilmesi Netflix kadar izleyicinin de suçu. İnsanlar izlemiyor abi bu tür yapımları, anlamıyorum. Kaliteye alerjisi var insanların. Bazılarının övdüğü dizilere bakıyorum yok artık diyorum. Zaten Netflix'te artık kalmadı eli yüzü düzgün dizi. Senede birkaç tane izlenecek yapım geliyor.

Vendrick

24.10.2020 01:24:09

+2
Netflixte sevdiğim tek güzel diziydi, çok üzüldüm devam etmeyecek olmasına...

Lynex

24.10.2020 00:38:04

+2
Sevdiğim güzel bir diziydi 3.Sezonu merakla bekliyordum.Netflix yazık ettin güzelim diziye,bunun aynısını The OA dizisi içinde yapmışlardı. The OA dizisi de ilk 2 sezon iyi gidiyordu güzel ve derin de bir hikayesi vardı. Temeli çok güzel atmıştı tam 3.Sezon herşey netliğe kavuşacak diye merakla beklerken iptal edilmesiyle hayal kırıklığına uğradım. Netflix aptalsınız gerçekten.

FU-Frank Underwood

23.10.2020 23:36:38

+4
klasik netflix güzel neyi varsa iptal edip yarım bırakıyor nerde saçma salak şeyler varsa 5 6 sezon onay verirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız