Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami'nin Korku Oyunu 15 Eylül'de Gösterilecek

 
 
     Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami, Capcom ile yaşadığı sorunlar nedeniyle aynı firmadan ünlü bir kaç arkadaşıyla birlikte yeni bir stüdyo kurup Capcom ile bütün bağlarını kopartmıştı. Resident Evil serisini başka yönetmenlerin eline bırakan Mikami, başta serinin hayranları olmak üzere korku oyunu sevenleri üzmüştü. 
 
     Bir yandan Vanquish'i geliştiren Mikami'nin Electronic Arts'ın yayınlayacağı bir korku oyunu üzerinde 2 yıldır çalıştığını biliyorduk. Hakkında en küçük bir bilgi sızmayan oyunu No More Heroes ve Fatal Frame 4'ten tandığımız Goichi Suda ile birlikte tasarlayan Mikami, diğer yandan da Hideo Kojima ile iletişim halinde bulunuyor.
 
     Özellikle Resident Evil'ın eski hayranlarının uzun zamandır hakkında küçük bir haber beklediği bu yeni korku oyunu projesi 1 hafta sonra ortaya çıkıyor. EA, bugün Japonya'da yaptığı açıklamada Tokyo Game Show'dan 1 gün önce oyunu gösterimini yapacağını açıkladı.
 
    Peki siz nasıl bir oyun bekliyorsunuz? Aksiyon öğelerinin ağırlıkta olduğu bir korku oyunu mu, yoksa ilk Resident Evil'larda olduğu gibi bulmaca ve korkunun ağırlıkta olduğu bir oyun mu?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak resident evil Shinji Mikami Goichi Suda Korku EA
Kratos, Atlanta Sokaklarında EA Sports MMA'nın Demosunun Ayrıntıları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Metalicana

10.9.2010 10:10:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: laserion Klasik RE serisinin yerini hiçbirşey dolduramaz zaten RE4'ten sonrası yalan oldu ama ne alaka ise millet böyle aksiyonu bol, bol kaslı elemanların olduğu oyunları seviyor yani giderek odunlaşan bir oyuncu kimliği hakim olmaya başladı insanlar bulmacaları sevmiyor bütün oyunlar Painkiller gibi olmaya başladı ve hiçte zevkli değil bence zaten kafamızı yoracağımız bulmacalar olmassa ne anladım öyle oyundan. Bazı insanlar varki adam Machinarium'u oynamaya çalışmış beceremeyincede oyuna b.k atıyor neymiş kötü dandik oyunmuş kendinde ara önce sorunu.
Arkadaşın cevabına aynen katılıyorum çok doğru söylemiş Serinin hepsini oynuyan re player'ları her zaman eski oyunların daha iyi oldunu bilir.Ozamanın grafikleriyle bile korkardık.Oyunda hangi bölümde olursa olsun insanı geren bi hava vardı.Örneğin : re 3 NEMESİS.Ama şimdi gelişen grafik teknolojisi ile bunun dışına cıktıklar.Aksiyona - korku olacağı söylendi ama sadece aksiyon bence.Korkudan eser yok.Hele bulmacalar ? 1 gram bulmaca yok.O adamın yapacağı korku oyununun başarılı olcağına ınanıyorum.Fakat resident evil'da değiştiğine göre şuan gelmiş geçmiş en iyi korku oyunu Silent Hill serisidir.Onlar yıllardır bozmadı bu düzeni.Bulmacalarda var hep,korkuda,insanı geren havada,eşsiz müzikleride.İnş adam akıllı bır oyun yaparlar..

laserion

9.9.2010 09:39:35

0
Klasik RE serisinin yerini hiçbirşey dolduramaz zaten RE4'ten sonrası yalan oldu ama ne alaka ise millet böyle aksiyonu bol, bol kaslı elemanların olduğu oyunları seviyor yani giderek odunlaşan bir oyuncu kimliği hakim olmaya başladı insanlar bulmacaları sevmiyor bütün oyunlar Painkiller gibi olmaya başladı ve hiçte zevkli değil bence zaten kafamızı yoracağımız bulmacalar olmassa ne anladım öyle oyundan. Bazı insanlar varki adam Machinarium'u oynamaya çalışmış beceremeyincede oyuna b.k atıyor neymiş kötü dandik oyunmuş kendinde ara önce sorunu.

gamerasi

8.9.2010 13:45:12

0
Tabiki eskiler gibi...

On.E

8.9.2010 13:14:19

0
Bakalım Mikami varsa oyun kaliteli olacaktır yanında önemli isimlerde var bence korku oyunu aranılan şu günlerde bu türü sevenlere ilaç gibi gelecek bir oyun gelir..EA'da DS'nin yanına bu seriyi de ekleyerek korku oyunu ihtiyacını gideriyor..

BSC Misafiri

8.9.2010 11:15:14

0
AHH AHH NERDE O ESKİ RESIDENT EVIL :( resident evil serisinin gerçek kimliği olan korku ve bulmaca öğelerinin olmasını isterim açıkçası resident evilin tüm oyunlarını bitirdim neredeyse fakat son oyunu (yani resident evil 5) bitirmedim çünkü bir süre sonra sıkıldım merak kalmadı attım bir köşeye :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 5 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız