Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Middle-Earth: Shadow of Mordor için Yeni Bir Sahne Arkası Video Yayınlandı


      Açık dünya oynanışına sahip olacak Middle-Earth: Shadow of Mordor, bu senenin ses getiren yapımları arasında yer alıyor. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Warner Bros. yapımın seslendirme işinde görev alan Nolan North ve  Troy Baker'ın yer aldığı bir sahne arkası videosu yayınladı.
 
      Yayınlanan bu videoda Troy Baker ve Nolan North oyunun seslendirme ve motion capture sürecinden bahsediyor. Oyunda Baker ana karakter Talion'u canlandırırken North kötü karakter The Black Hand'i canlandırıyor. Verdiği röpoartajda North, kötü karakteri canlandırmanın daha zevkli olduğunu dile getiriyor. Bahsettiğimiz sahne arkası videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed: Birth of a New World - The Ameri assassin's creed III assassin's creed: black flag assassin's creed: liberation hd ubisoft ubisoft montreal monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
Metal Gear Collection 2014 Gözüktü Call of Duty: Advanced Warfare'ın 3 Exo Yeteneğini Tanıtan Video Yayınlandı

HIGHER

11.9.2014 13:31:53

0
HA HA HA :DD
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle Earth: Shadow of Mordor ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız