Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft ve The Initiative Yeni Perfect Dark Oyununu Duyurdu

 
Microsoft'un birinci parti stüdyosu The Initiative, uzun bir süredir pek çok yetenekli geliştiriciyi bünyesine katmasıyla gündeme geliyordu ve en sonunda üzerinde çalıştıkları projeyi resmi olarak açıkladılar.

Yayıncı Microsoft ve geliştirici The Initiative, yeni Perfect Dark oyununu Xbox Series ve PC için duyurdu.

The Initiative stüdyo patronu Darrell Gallagher, yakın gelecekte geçen gizli ajan gerilim deneyimi sunmayı hedeflediklerini ve Microsoft'un tam desteğiyle birlikte oyun dünyasının en sevilen IP'lerinden biri olan Perfect Dark'ı yeniden canlandırmak için çok heyecanlı olduklarını belirtti.

Çıkış tarihi henüz belli değil. Detaylar daha sonraki bir tarihte paylaşılacak.

Duyuru fragmanı:
 
 
Geliştirici röportajı:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Perfect Dark Microsoft The Initiative Xbox Series PC
Super Smash Bros. Ultimate'ın Yeni DLC Karakteri Final Fantasy VII'den Sephiroth Left 4 Dead Geliştiricisinin Yeni Oyunu Back 4 Blood için Çıkış Tarihi Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.12.2020 21:09:33

0
Süper haber

lamuarte

11.12.2020 13:53:19

0
La video'da Türkiye alev alev. As bayrakları as as as Edit: Bu arada siz de boş durmayın alttan çine bedel kırkımız açın.

YildirimBuyucusu

11.12.2020 13:30:25

+1
Xbox'ın Temmuz yaptığı etkinlikte bekliyordum bu duyuruyu. Fakat yıl sonuna saklamışlar. Sinematik gayet güzeldi. Heyecanla bekliyorum bu oyunu. Üst düzey olacağına eminim. Ekipteki herkese güvenim tam.

gamerasi

11.12.2020 10:12:59

+5
Yıllardır Microsoft üst kalite bir macera oyunu çıkaramıyor. The Initiative deki çalışanlar yüzünden umudum her zamankinden yüksek.

deadlight54

11.12.2020 09:21:57

+8
Bu adamların Perfect Dark geliştirdikleri Tomb Raider, Uncharted üzerinde çalışan isimleri almalarından belliydi zaten. Konsept çalışmalarına bakınca daha karanlık bir atmosfer olacak sanırım. Diğer Perfect Dark oyunları bu kadar karanlık değildi. Gizlilik mekanikleri ve farklı gadget’ları oynanışa iyi yedirirlerse, her şeyden önemlisi aksiyonu da tok olursa bu oyun tutar. Tabi önce oynanış videosu görmemiz gerek. Merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Perfect Dark
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız