Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft ve Dontnod, Tell Me Why'ı Xbox One ve PC için Duyurdu

 
 
Yayıncı Microsoft ve Life is Strange geliştiricisi Dontnod Entertainment, yeni hikaye anlatımı odaklı macera oyunu Tell Me Why'ı Xbox One ve PC için duyurdu. Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Alaska'da küçük bir kasabada geçecek oyunda ikiz kardeş Tyler ve Alyson Ronan olağanüstü ikiz bağlarını kullanarak sevgi dolu ama bir o kadar da sıkıntılı çocukluk anılarını ortaya çıkarmaya çalışacak. Tyler ve Alyson'ın ikisi de oynanabilir karakterler olacak ve temel oynanış mekaniği ikisi arasındaki özel bağa dayanacak. Samimi, gerçeğe yakın ve gizemli bir hikaye sunacağını iddia ediyor.
 
Tell Me Why bölümler halinde yayınlanacak ve oyunun hikayesi üç bölümde tamamlanacak. Geliştirici Dontnod Entertainment bu sefer bölüm aralıklarının çok uzun olmayacağının sözünü veriyor. İlk bölümün 2020 yazında yayınlanması planlanıyor. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tell Me Why Microsoft Dontnod Entertainment hikaye anlatımı odaklı macera oyunu Xbox One PC
Wasteland 3 Çıkış Tarihi Duyuruldu The Flame in the Flood Geliştiricisi Yeni Oyunu Drake Hollow'u Xbox One ve PC için Duyurdu

:::LOSTPLANET:::

15.11.2019 07:22:50

0
Life is strange'in ruhani devamı sayılabilir.Bakalım ne zaman bu tarzın içini boşaltıp kabak tadı verecekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tell Me Why
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız