Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Rare'i Kinect Oyunları Yapması İçin Zorlamıyor


    1985 senesinde kurulan ve Nintendo çatısı altındayken oldukça başarılı projelere imza atan Rare, Microsoft tarafından satın alındıktan sonra çok da etkileyici yapımlarla karşımıza çıkamamıştı. Genelde Kinect odaklı oyunlarla gördüğümüz Rare'in bu yapımlarıyla ilgili Phil Spencer'dan bir açıklama geldi.
 
    Bir röportajda konuşan Xbox markasının yeni patronu Phil Spencer, Rare'i Kinect oyunları yapması için zorlamadıklarını belirtti. Spencer, "Bu tip iddiaları duyduğumda sadece gülüyorum. Oyun stüdyolarını bir şeyi yapmaya zorlarsanız sonucunda başarısız olursunuz. Bunu biliyoruz ve öyle hareket ediyoruz. Rare, Kinect Sports Rivals ile başarılı bir iş ortaya koydu. Şimdi de bir sonraki proje için hazırlık aşamasındalar." açıklamalarını yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rare spor kinect xbox one kinect sports rivals
Yeni BioShock Oyunları Gelecek Naughty Dog'un Last of Us'ın PS4 Sürümünden Başka İki Yeni Projesi Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.5.2014 22:52:53

0
Rare bence oyun dunyasinin en iyi sutudyolarindan birisi. Ilk xbox ta concer diye bir oyunlari ile firmayi tanimistim. Ms catisi altina girdikten sonraki ilk exclusive oyunlariydi. Bu kadar eglendigim bir oyun oldugunu hatirlamiyorum. Suan ps4 sahibiyim ama bu adamlar birkac xbox one oyunu yapsalar tam su kitlik doneminde ortaligi sallarlar. Eski oyunlarina bakmanizi ve firsat varsa oynamanizi oneririm.

OnrGrTR

16.5.2014 21:59:02

0
Hardcore oyun yap rare

BSC Misafiri

16.5.2014 20:02:34

0
Viva Pinata unutulmazlarım arasında. Xbox One için yeni bir VP çıkartabilirler.

taylanalim

16.5.2014 20:02:03

-1
Kinect Sports Rivals başarılı oldu derken aslında büyük hayal kırıklığı oldu derken dili sürçtü herhalde. Yeni paketle biraz zor ama daha başarılı kinect oyunları bekliyoruz artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kinect Sports Rivals
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız