Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Game Studios Mobil Gaming Açılıyor


 
     Microsoft Games Studios (MGS) Xbox 360'ın yanı sıra PC için de oyun üretiyor.  Firmanın özellikle Xbox 360'ta oldukça kaliteli oyunlarını görebiliyoruz. Şimdi sıra mobil platformlara geldi.
 
      Microsoft, akıllı telefonlardan tablet bilgisayarlara kadar mobil cihazlar için kullanılan işletim sistemi ve kullanıcı arayüzü Windows Phone 7 için oyun üretme amacıyla MGS Mobile Gaming'i kuruyor. Firma bu konuyla ilgili çeşitli iş ilanları da verdi.
 
       Bu alanda oldukça  güçlü olmayı hedefleyen MGS Mobile Gaming'in hangi oyunlarla karşımıza çıkacağını bilemiyoruz, ama Halo, Forza Motorsport ve Fable gibi başarılı yapımlarla karşılaşmamız mümkün.
 
       Windows Phone 7'nin gelecekte Xbox 360 konsolumuzdaki Live hesabımızla ilişkilendirilebileceği daha önce açıklanmıştı. Xbox 360'ta başarılı oyunlara atan MGS bakalım mobil platformlarda aynı başarıyı yakalayabilecek mi?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Mobil MGS Mobile Gaming Xbox 360 Windows Phone 7
Test Drive: Unlimited 2 Çıkışı 2011'e Kaydırıldı ! Nintendo ve Nokia Bir Telefon İçin Ortak Çalışmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız