Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator'ın Sonraki Güncellemesi Performansı Arttıracak

 
 
Microsoft Flight Simulator, PC sistemlerini zorlayan oyunlarından biridir. Ortaya çıkan bilgilere göre bir sonraki büyük güncellemesi tüm PC sistemlerinde performansı önemli ölçüde artıracak.
 
Bu performans artışı DirectX 12 API ile ilgili değil (yakında oyuna eklenecek). Bunun yerine, Asobo şu anda oyunun motorunu elden geçiriyor ve birçok sim ve mimari bölümlerini yeniden düzenliyor. Böylece, bu optimizasyonlar genel CPU kullanımını azaltacak ve genel kare hızlarını artıracak. 
 
Asobo'nun CEO'su Sebastian Wloch, performans iyileştirmelerini göstermek için Güncelleme 4 ve Güncelleme 5 ile çalışan oyunun ayrıntılarını ortaya çıkardı. Wloch, NVIDIA RTX2060 Super ile Intel Core i7 9700K sistemli bir PC kullandı. Oyun bu sistemde Ultra ayarlarda ve 4K Renderscale'de çalışıyordu. 
 
Update 4 ile Microsoft Flight Simulator 32-40 fps ile çalışıyordu ve büyük takılma sorunları yaşıyordu. Ancak yeni gelecek olan Update 5 ile aynı sistem oyunu 53-60 fps ile çalıştırdı. Ek olarak, CPU kullanımı düşürüldü ve tüm takılma sorunları giderildi.
 
Microsoft Flight Simulator Update 5, 27 Temmuz'da yayınlanacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Shin Megami Tensei V için Lilim Fragmanı Yayınlandı The Elder Scrolls IV: Oblivion'daki Imperial City, UE5'e Taşındı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız