Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator'ı İndirirken Geçen Süre Oyunu İade Etmek İsteyenlere Sorun Çıkarmayacak

 
Microsoft Flight Simulator oldukça büyük bir oyun. Kurulum tamamlandıktan sonra dosya boyutu yaklaşık 127 GB.

Oyun Steam'de ilk başta küçük bir indirme yaptırıyor ve ardından 90-95 GB oyun içerisinde indiriliyor. Oyunun indirilmesini beklediğiniz süre de Steam'de oynanan süre olarak gözüküyor.

Steam'de bir oyunu iade etmek için iki saatten fazla oynamamış olmanız gerekli ve bu durum Microsoft Flight Simulator'ı iade etmek isteyen kullanıcıların aklında bazı soru işaretleri oluşturmuştu hatta sırf bu sebepten çok sayıda kullanıcı Steam'de olumsuz inceleme yazdı. Neyse ki iade konusunda endişelenecek bir şey yokmuş.

PC Gamer'a konuşan Valve pazarlama başkan yardımcısı Doug Lombardi "Bilgisayarınızın ek içeriği indirirken geçen süre Steam iade politikasına karşı sayılmayacak." dedi ve indirme deneyimini iyileştirmek için Microsoft ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Yeni Batman Filminin Çekimleri Eylül'de Devam Edecek, Yeni Filmin Batman Sembolü de Belli Oldu Ridley Scott'un Yeni Dizisi Raised By Wolves'tan Yeni Görüntüler Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.8.2020 18:34:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: OldReview Steam versiyonunu bilemem ama MS'un Windows mağazası resmen bir facia. Adamların bu alanda yıllardır yaptıkları çalışmanın sonucu bu. Bir de bunlar yazılım üstadı(!)
Aynı yav bi farkı yok. O dandik yükleme ekranı steam'de de var.

İdrak İstimlak

20.8.2020 17:25:35

+2
Steam versiyonunu bilemem ama MS'un Windows mağazası resmen bir facia. Adamların bu alanda yıllardır yaptıkları çalışmanın sonucu bu. Bir de bunlar yazılım üstadı(!)

BSC Misafiri

20.8.2020 16:19:22

+2
Yakın tarihte gördüğüm en kötü indirme politikası.. Ne sayı ne saniyede indirim yazıyor ne kalan dakika, saat yıl neyse.. Fareyi çizginin üzerinde tutup anlamaya çalıştım 15 yıl sonra ilk defa.. Dedim ne yapıyorum ben? Sildim geri :D Değmez aga.. Hastası olsan da değmez. Bunu düzelttiklerinde deneriz.

haktan24

20.8.2020 14:22:01

+1
oyunun ne indirdigi ne indirmedigi belli degil kac saat acık kalıyor pc bakıyorum halen 3.5 gb inmiş veri var nasıl iş anlamadım bilen arkadaslar varsa bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim

-Rango-

20.8.2020 13:39:45

+2
Muzigi volume mixer ile kapatabilirsiniz. Dert ettiginiz sey tek muzik olsun.

BSC Misafiri

20.8.2020 13:21:41

+2
Ya o değilde ciddi saçmalık ya.. Bırak indir altta ben işime devam edeyim. O dandik müziği 3-4 gün dinlemek zorunda mıyım :) o yüzden vazgeçtim indirmekten + bi güncelleme gelir 25-30gb hiç uğraşamam. Gamepass bitmeye yakın denerim belki..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız