Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Simulator için ABD Güncellemesi Yolda, VR Beta Testi de Yakında Başlayacak

 
Microsoft Flight Simulator'ın dünya güncellemelerinden ilki 29 Eylül'de yayınlandı ve Japonya'dan yeni şehirler, havaalanları ve ünlü yerler oyuna eklendi.

Oyun için her iki üç ayda bir dünya güncellemesi yayınlanması planlanıyor ve Microsoft'tan Jorg Neumann ikinci güncellemenin Amerika Birleşik Devletleri'ne odaklanacağını duyurdu. Bu yıl içinde yayınlanacak.

Jorg Neumann ayrıca Microsoft Flight Simulator için sanal gerçeklik kapalı beta testinin Ekim ayının sonunda ya da Kasım ayının başlarında düzenleneceğini açıkladı. Kapalı betanın ilk aşaması Windows Mixed Reality cihazına yönelik olacakken ikinci aşaması diğer cihazları da içerecek. İlgilenenler buradan kayıt yaptırabilir.

Microsoft Flight Simulator PC (Microsoft Store ve Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda ve Xbox Game Pass'e de dahil. Xbox versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Flight Simulator Microsoft 2020 Xbox One PC
Fall Guys İkinci Sezonu 8 Ekim'de Başlıyor League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Grup Etabı Karşılaşmaları Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız