Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft Flight Artık Steam'de!


     Artık Steam öyle bir hale geldi ki, bir çok oyuncu bedava olan oyunlarını dahi Steam üzerinde istiyor, bunu da bilen yapımcılar Steam'le anlaşmayı ihmal etmiyorlar.
 
     Microsoft'un bedava oynanabilen oyunlarından olan Microsoft Flight'ta artık Steam üzerinden indirilebilir ve oynanabilir durumda. Bunun yanında bedava oynanabilen oyunların vazgeçilmez parçalarından olan ücretli DLC'ler yani indirilebilir içerikler de Steam üzerinden indirilebilir. Eğer bu DLC'lere sahip olmak isterseniz de yaklaşık 30 euro ödemeniz gerekiyor.
 
     Güncelleme: Microsoft Flight henüz Türkiye'ye gelmemiş durumdadır. Türkiye dışındaki oyuncular rahatlıkla oyunu indirip, Steam üzerinden oynayabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Flight Simulator Microsoft Flight Microsoft Simülasyon Uçak PC
Soulcalibur V, İndirilebilir İçerik Görselleri FIFA 12'de Şaşılacak Bir Sahne
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

5.4.2012 03:59:08

0
indireecektim vazgeçtim..

berylvenus

4.4.2012 17:38:11

0
Arkadaşlar, haberde bir sorun yok, bu sitenin sadece Türkiye'den takip edilmediğini biliyorsunuz. Herkese açık haberler bunlar, Türkiye'de henüz olmadığını ekliyorum şimdi. Bir yanlışlık yok haberde.

REV0

4.4.2012 16:11:03

0
Sayın editör, lüften ekleyiniz, verdikleri 30euro'luk DLCler tamamlanmamış DLC'ler, kokpit simulasyonu olmayacak yani, dış kaplama (exterior) den ibaret çıkacak DLC'ler.

EnsArTRance

4.4.2012 15:57:55

+1
[link=http://store.steampowered.com/?cc=us]Amerika'nın Steam'i[/link] üzerinden indirebilirsiniz.

EknCn

4.4.2012 15:24:35

+4
Oops, sorry! An error was encountered while processing your request: This item is currently unavailable in your region ;)

Gabriel TR

4.4.2012 14:42:27

+1
Ne Bedavası Adı Bedava Bu Simulatorun Cessna Bile Yok Simulatorde Hep Paralı İçerik Alırmıyım Ben O Paketleri Elbet Korsanı Çıkacak Uyanık Microsoft Seni İyice Free To Play e döndürecekler piyasayı sen gir oyna sonra bunu almak zorundasın sunu almak zorundasın sökül paraları yoğğğ yaa
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft Flight
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız