Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miasma Chronicles için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: Mutant Year Zero Geliştiricisinden

 
 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici The Bearded Ladies, sıra tabanlı taktik rol yapma oyunu Miasma Chronicles'ın 17 dakikalık alfa öncesi oynanış videosunu yayınladı. Yayınlanan video içerisinde oyunun giriş menüsü, yükleme ekranı, çeşitli karakterler, yürüme ve koşma animasyonları, bazı ortamlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Mutant Year Zero: Road to Eden'in yaratıcılarından
 
 
 
Kıyamet sonrası bir ortamı bizlere sunacak olan Miasma Chronicles, Mutant Year Zero: Road to Eden'in yaratıcılarından bizlere yeni bir deneyim olarak gelecek. Uzak olmayan bir gelecek temasını işleyen yapımda Miasma olarak bilinen bir güç ortalığı yakıp yıkacak ve bu harap olmuş dünyada hayatta kalmaya çalışacağız.
 
Farklı farklı karakterler ile tanışacağımız oyun içerisinde robotlar bulunacak. Bu robotlardan bazıları bizim peşimizden gelerek yardımcı olacak bazıları ise karşımızda düşman ve tehdit olarak belirecek. Birçok farklı vuruş mekaniğinin yer aldığı bu oyunda düşmanlara karşı sıra tabanlı taktik aracılığıyla savaşacak ve her hamle çok önem arz edecek.
 
Miasma Chronicles, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapacak. 
 
Miasma Chronicles alfa öncesi oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc Miasma Chronicles
Soulslike Aksiyon Oyunu Bleak Faith: Forsaken'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu İzometrik Nişancı Oyunu SlavicPunk: Oldtimer Duyuruldu: Cyberpunk Temalı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Miasma Chronicles
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız