Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Severlere Bağımsız Bir Yapım "Ghost Song"


    Kickstarter'da gerçekten de ilginç projelerle karşılaşıyoruz. Ghost Song: A Journey of Hope da benzer yapımlardan bir tanesi. Metroidvania denilen türde olacak yapım için Kickstarter'da istenen 15.000 dolarlık bağışa rağmen ilk birkaç günde 20.000 dolar toplandı. Eğer 60.000 dolar toplanırsa oyunun Wii U sürümü de çıkacak.
 
     Bir sanatçı ve tasarımcı olan Matt White tarafından geliştirilen oyun geliştiricinin diğer video oyunlarında sevdiği unsurları bir araya getirmesi ile hayat bulmuş. Metroid serisine oldukça benzeyen Ghost Song, aksiyon, macera ve platform öğelerini bir araya getiriyor.
 
     Oyunun atmosferinin Metroid ve Dark Souls'un karışımından oluştuğunu da söyleyen Matt White, Ghost Song: A Journey of Hope'ta sunumun uzun diyaloglar ve sinematikler yerine kısa sahnelerle anlatılacağını söylüyor.
 
     Ghost Song'ta oldukça geniş bir dünya bizi bekleyecekken dev boss'ların yanı sıra mini boss'larla da karşılaşacağımız belirtiliyor. Oyunun ilk aşamada Windows PC, Mac ve Linux için çıkacağını da belirtelim.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Ghost Song Matt White 2D Metroidvania
PS4 ve Vita Ortak Pakette Çıkacak mı? CNN: Sega, Bundan Sonra PC'ye Odaklanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

11.8.2013 19:35:51

0
90 lı yılların sonuna dogru arkadasımda bulunan nıntendo konsolunda gunlerce metroid oynamıstım benım ıcın değişmez bir efsana pc de olacak olması benı cok mutlu etti.

cahitdikici

11.8.2013 12:47:08

0
oha süper metroid olmuş resmen :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ghost Song: A Journey of Hope
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız