Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metroid Prime Henüz Bitmedi

Samus Aran'ın bayan karakter olduğu çoğu oyuncu tarafından bilinmiyor, şaşırtıcı olarak o metallerin içinde sarışın güzeller güzeli bir bayan var.
Merkezi Teksas'ta bulunan Retro Studios tarafından geliştirilen Metroid Prime serisinin bir üçleme olacağı Nintendo tarafından açıklanmıştı.
 
NES döneminden beri Nintendo'nun en popüler oyunlarından olan Metroid'in yeni oyunu Wii için Metroid: Other M adıyla Team Ninja/Nintendo işbirliğiyle yapılmaya başlandı.
 
 
Gamecube ile birlikte Metroid FPS görünümüne geçmiş ve bu türün en iyi temsilcileri arasında yerini almıştı. Serinin fanları hiç kuşkusuz bunu Retro Studios'a borçlular.
 
 
Resmi Nintendo dergisine açıklamalarda bulunan Nintendo'dan Kensuke Tanabe "Her zaman Metroid Prime serisi ile ilgili bir oyun planımız var. Bu yer ve zamana dayanan birşey, DS ve DSi için piyasaya sürülme olasılığını da inkar etmiyoruz" diyerek serinin üçleme olarak kalmayacağını da belirtmiş oldu. 
 
 
Böylece Kensuke Tanabe uzun zamandır süren Metroid Prime serisi bitti mi tartışmalarına da nokta koydu.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metroid prime 3 corruption retro studios nintendo wii samus aran
Assassin's Creed 2'nin İlk İnceleme Notları Konami'nin iPhone Oyunları 1 Dolar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metroid Prime 3 : Corruption
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız