Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro: Last Light'tan Ekran Görüntüleri


     Geçtiğimiz günlerde iflashını açıklayan THQ, içinde bulundukları zor duruma rağmen geliştirmekte oldukları oyunlarını çıkartacaklarını duyurmuştu. Bu oyunlardan bir tanesi de 2013 yılının en çok beklenen yapımlarından olan Metro: Last Light'tı ve bu oyun için yeni ekran görüntüleri yayımlandı.
 
     Serinin ilk oyunu olan Metro 2033, grafikleri yanında oyunculara sunduğu atmosferle de oyuncuları etkilemişti. Görünen o ki, serinin devam oyunu olan Metro: Last Light da atmosfer ve grafik olarak bekleneni verecek.
 
     Yayımlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
metro 2033 metro 2034 last refugee metro : last light xbox360 4A Games THQ Windows PC screenshots ekran görüntüleri
Steam'in Yılbaşı İndirimlerinde 2. Gün Deus Ex: Human Revolution'a Hayran Filmi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2012 22:44:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: atsuma son oynayacağım oyun galiba.bu oyundan sonra evleniyorum.biz bu sahneden çekiliyoruz.bizden sonrakilere selam olsun...bir nesil daha devir ediyor.buna şahitlik etmek hem güzel hem de kötü.değişik duygular içersindeyim. tüm oyuncu kardeşlerime selam ederim.
eminimki bu oyunu oynadıktan sonra son oynayacağın oyun olmayacağı hissi içine işleyecektir.

Zenapyus

22.12.2012 22:35:00

0
lebbeyk_ dostum tabi ortama ve çevreye göre değişir bu işler ama bu mesela beni örnek alırsak 82 den beri oyun oynuyorum..artık eskisi gibi delisi değilim ama bu iş bende hobi gibi bi şey oldu..oyun teknolojisi geliştikçe spectrum,atari,c64,amiga,pc,mame,amstrad derken 4-8 bitlik oyunlardan günümüzdeki oyunlara gelince acaba önümüzdeki 30 yılda neler olacak diye düşünüyorum bir oyun sever olarak ve bu gelişmeleri gerçekten görmek istiyorum yaşım elverdikçe...ve inan çevremdeki tepkiler beni alakadar etmez bu konuda..herkesin bakış açısı farklı tabi..

lebbeyk_

22.12.2012 21:29:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Zenapyus lan olm şakamısınız siz yaa..:).. ben 35 yaşında evlendim şimdi yaşım 40..iş tempom yoğun ailemede vakit ayırıyorum bolca ama hala oyun oynuyorum boş vakitlerimde..evleniyosun diye kişisel zevklerinden vazgeçeceksen o da senin sorunun..yok hanım bebemisin sen koca adam'sın dersede..o da senin sorunun(benimki demiyor)..atsuma dostum..evlenince hayat değişmiyor inan bana..bence bir süre sonra geri dönersin aramıza..
Babacan ne bileyim ya.40 yaşında pc ye oyun yüklediğimi düşünmek bana bi acip geliyo. Sonra hatunun yanına gidip, m16a3 le helikopterdeki adamı vurdum hayatım filan.. Sonra bebeler geliyo baba ne olur 2 dakka da ben oynayım.. Eve kayınpeder kaynana geliyo tam çay içerken ben 2 dakka leveli 30 yapıp geliyom demeler.. Valla ben bunların hepsini yaşayacağım gibime geliyo..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sycylian

22.12.2012 21:25:49

0
Firmayı kurtarır falan demişsinizde firma battı zaten

Zenapyus

22.12.2012 20:33:22

+1
lan olm şakamısınız siz yaa..:).. ben 35 yaşında evlendim şimdi yaşım 40..iş tempom yoğun ailemede vakit ayırıyorum bolca ama hala oyun oynuyorum boş vakitlerimde..evleniyosun diye kişisel zevklerinden vazgeçeceksen o da senin sorunun..yok hanım bebemisin sen koca adam'sın dersede..o da senin sorunun(benimki demiyor)..atsuma dostum..evlenince hayat değişmiyor inan bana..bence bir süre sonra geri dönersin aramıza..

lebbeyk_

22.12.2012 19:57:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Hocam sisteminize yazık ya.Sisteminizi de bana devrediverin madem yaş 18 daha giderim var benim ama fakirlik işte
Bak birader daha yaşın gençmiş.Vakit varken bırak bu pc sevdasını.Benden sana abi tavsiyesi.Hem sağlına zarar hem cebine zarar.Yarın ilerde çok pişman olursun.Evinde ki huzurunda bozulur.Ben 10 senede çöktüm gözler mözler gitti.Bi sürü de para gitti.Bırak dostum bu sigarayı

sarjaleti

22.12.2012 04:34:15

0
Yeter bekledik!

Zebercet

21.12.2012 22:40:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: atsuma lebbeyk_ kardeşim biz bu sahnelerden çekiliyoruz.sana da selam olsun.birgün gelecek sende selam edeceksin herkese...bsc deki tüm oyunsever kardeşlerime selamlar.son oyunumda detaylı bir inceleme yapmak isterim ve bunu tüm oyunsever kardeşlerimle paylaşmak isterim.
Hocam sisteminize yazık ya.Sisteminizi de bana devrediverin madem yaş 18 daha giderim var benim ama fakirlik işte

atsuma

21.12.2012 22:30:21

0
lebbeyk_ kardeşim biz bu sahnelerden çekiliyoruz.sana da selam olsun.birgün gelecek sende selam edeceksin herkese...bsc deki tüm oyunsever kardeşlerime selamlar.son oyunumda detaylı bir inceleme yapmak isterim ve bunu tüm oyunsever kardeşlerimle paylaşmak isterim.

lebbeyk_

21.12.2012 22:18:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: atsuma son oynayacağım oyun galiba.bu oyundan sonra evleniyorum.biz bu sahneden çekiliyoruz.bizden sonrakilere selam olsun...bir nesil daha devir ediyor.buna şahitlik etmek hem güzel hem de kötü.değişik duygular içersindeyim. tüm oyuncu kardeşlerime selam ederim.
Valla aynı şeyi bende düşünüyorum.Yaş 27 yarın bir gün evlenince "ya pc ya ben" diyecek hatun adım gibi eminim.Tabi ben pc diyeceğim.Sonra ne olacak bilmiyom. Kurtulamıyorum bu pc ve oyun merakından.Kanıma işledi abi.Anamdan babamdan gizli saklı alıyorum işlemciyi ekran kartını.Eşşek kadar oldun hala bilgisayara para mı harcıyon derler eminim.En son 7850 aldım.Kara kara düşünmeye başladım pedere anneme çaktırmadan nasıl takacam kasaya diye.Ortalama 1,5 saatte kısım kısım taktım kartı.Tam kutusundan çıkarıyom anam geliyo odaya çay içiyon mu diyo.Tam kasanın kapağını açıyom odanın önünden geçiyo.ElimE alıp ta 2 dakka doya doya bakamadım karta yakalanacam diye.Valla napacam bilmiyom...Böyle gitmeyeceği kesin..

atsuma

21.12.2012 22:04:56

0
son oynayacağım oyun galiba.bu oyundan sonra evleniyorum.biz bu sahneden çekiliyoruz.bizden sonrakilere selam olsun...bir nesil daha devir ediyor.buna şahitlik etmek hem güzel hem de kötü.değişik duygular içersindeyim. tüm oyuncu kardeşlerime selam ederim.

asioyuncu25

21.12.2012 21:06:41

0
bu oyun hem firmayı kurtarır hemde oyun dünyasında büyük bir çığır açar demedi demeyin :)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro : Last Light
+ TAKİBE
AL
138 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız