Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux Türkçe Yama Yayınlandı

 
   Oyun Çeviri ekibi daha öncesinde Metro 2033 ve Metro Last Light Türkçe yamalarını yayınlamıştı ancak bu yamalar Metro 2033 Redux ve Metro Last Light Redux sürümlerinde çalışmıyordu. Şimdi ise yamalar yeniden düzenlenerek REDUX sürümlere uyarlandı.
 
   Metro 2033 Redux Türkçe yamaya buradan, Metro Last Light Redux Türkçe yamaya ise buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Metro 2033 ve Metro Last Light oyunlarından sonra serinin yeni oyunu da yolda. Romanlarıyla Metro oyunlarına can veren Dmitry Glukhovsky'nin resmi sitesi üzerinden yapılan yeni Metro oyunu duyurusundan sonra Deep Silver, son derece başarılı Metro serisi için iddialı planlarının olduğu ancak bir sonraki Metro oyununu 2017 yılında çıkarmanın bu planların arasında olmadığını açıklamıştı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
metro 2033 metro 2034 last refugee metro : last light xbox360 4A Games THQ Windows PC
Horizon: Zero Dawn'ın Yapım Maliyeti Açıklandı Famitsu The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı İnceledi, Puanını Verdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Destan_93

17.5.2020 21:30:43

0
Yama için teşekkürler.

xDuMaNx

6.5.2019 21:33:11

0
Selamlar bende exodusu bitirnce ilk iki oynu yeniden oynamak istedim ve yamalı oynayayım dedim ama redux versiyonunda yamayı kurduğumda oyun hiç açılmıyor yamayı kaldırıp denedim açıldı bu sorunu yaşayan var mı ne yapmalıyız türkçe olarak anlayarak oynamak istiyorum zaten exodustan hiç bişe anlamadım

xImR0

15.3.2019 13:27:07

0
Beyler iki oyununda orjinal Redux sürümü mevcut. İlk oyunda yama sorunsuz olarak çalıştı fakat LLR da ise yama çalışmıyor, direkt olarak oyun kapanıyor. Böyle bir durumla karşılaşan, durumu çözen var mı acaba?

Deadpool1907

15.2.2019 13:52:54

0
Yamada sorun var acaba konuyla ilgili arkadaşları nereden haberdar edeceğiz ekranda ############################# bu işareti çokça görünmesi hiç de hoş bir şey değil redux sürümüne uyarladık diyorlar acaba nasıl bir uyarlama yaptılar merak ediyorum :)

MysteriousAeon

18.11.2018 22:32:01

0
Bu akşam başladım bu oyuna, bu sorunların tıpatıp aynısı hala var. Türkçe Yamayı kullanmanızı önermiyorum, gerek imla hataları, gerek çeviri hataları, gerek resimlerdeki sorunlar gibi şeyler olsun, çok kalitesiz duruyor. Orijinal diliyle oynamanızı tercih ederim arkadaşlar.

s_demirci_53

11.6.2018 16:32:23

0
arkadaşlar ms store üzerinde oyun 12 tl oldu. acaba türkçe yama çalışır mı? yama steam versiyonu üzerinde sorunsuz çalışıyor falan demişlerdi...

Sedat.

9.2.2018 20:15:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Bitirdin mi kardeş oyunları
Sence ??? Bitirmem mi beeee, Doya doya geze geze dolaşarak, köşe bucak dolana dolana, Mermileri notlari kaçirmayayim diye gezerek, HER saatinden hem keyif alarak hemde 3.5 ata ata, Redux 2033 ve Last Light'i toplam 50 saat oynadim.. Hala oynamamiş olanlar varsada çoooook şey kaçiriyosunuz arkadaşlar.. Benim bide olabilecek en yüksek grafik kalitesinde oynama şansim oldu, o grafikler atmosfer derin karanliklar ses efektleri, Kısaca inanilmaz bi seri oldu benim için.. Exodus çiksin fiyati mantikli seviyelerde olduğu taktirde onuda oynayacağim.. Kesinlikle gidip bi yayincidan izlemek yerine alip kendim oynamayi düşünüyorum..

Project Scorpio

9.2.2018 14:17:10

0
Bitirdin mi kardeş oyunları

Coco.Jambo

9.2.2018 14:02:30

0
2 oyunuda oynamamıştım. Pc o zamanlar kasıyor diye. Şimdi rahat rahat zevkle oynarız.

BSC Misafiri

16.10.2017 14:10:05

0
Merhabalar oyunum orjinaldir belirtmek isterim. Yalnız türkçe yamayı oyunçeviriden indirmeye çalıştığım da.. 403 Forbidden Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! (Farkı bilgisayarlardan ayrı internet bağlantılarından da denedim aynı hata) (oyunçeviriden hangi yamayı indirmek istesem bu hatayı alıyorum her farklı bilgisayardan ve farklı internet bağlantılarından) Hatası alıyorum. Farklı yerlerden yamanın 1.0 - 2.0 sürümünü bulup indirdiğimde yama otomatikte bulmuyor maunle bulmuyor. Yamanın aradığı sosya MetroLL.exe ama bu steamapps'da yok oyunun klasörünün içinde hiç yok. Nasıl bir çözüm bulabilirim yardım ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

Sedat.

13.6.2017 11:28:28

0
Oyun çeviri Allah sizlerden 999999999 kere razi olsun bee... Varya nasil bi sevap kazandiğinizi anlatamam sizlere.. Uzun zaman ne kiiiii arkadaş Çooook uzun zamandir bu 2 oyun kütüphanemde ve SİRF Türkçe yamasi yok diye oynamiyordum, bi gün Hep Reduxlara da Türkçe yama çikacak diye Hep bekliyodum.. Bekle zaman bekle hiç bişiy olmadi.. Sonra sizlerden '' Redux versiyonlara Türkçe yama çalişmasi yapMayacağiz '' gibisinden bi açiklama okumuştum bi yerde ve sizde yapmayacaksaniz Kimse yapmaz diyerek tüm ümidimi yitirmiştim.. Geçen E3 2017'de Metro Exodus tanitilinca Steam'e '' Artik Lütfen birileri Metro reduxlara yama yapabilir mi Lütfen yaa =((( '' gibisinden sitem edince bi arkadaşim '' Olm kaç yaşinda adamsin ne ağliyosun onun Türkçe yamasi çikti '' dedi.. Dalga geçiyor sandim ama bi baktim Yamasi Çikmiş ? ? ? ? Yaa nasil sevindim anlatamam.. Süpersiniz, İyi ki varsiniz.. Sizin sayenizde Senelerdir oynamayi istediğim ama Türkçe yamasi yok bişiy anlamam diyip oynamadiğim oyunu ilk firsatta doya doya oynayip bitiricem..

BSC Misafiri

10.4.2017 06:11:28

0
yayınladıgınız türkçe yamalar çalısmıyor yapmamız gereken bir update mı var acaba türkçe yama kurulumundan sonra oyun açmıyor kaldırınca acılıyor nasıl bir iş bu

AyrtonSercan

16.3.2017 20:48:58

0
Ben bu oyunu bir türlü Türkçe yama ile oynayamadım yahu,tüm update paketleri yüklü yamayı yüklüyorum oyuna girmek isteyince şöyle bir hata veriyor;
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim.

cozepud

15.3.2017 00:27:43

+1
Yeni sürüme uyarladığınız için öncelikle teşekkürlerimi sunarım. Sanırım düzenleme sonrası test yapılmamış. Birkaç not ve oyunun sonundaki sinematik hariç her şey Türkçe diyebilirim. (Bulamadığım notların ne halde olduklarını bilmiyorum neredeyse %80'e yakın buldum ve aşağıya sorunlu olanları ekledim.) Oyunun sonu yani en önemli sahnesinde ######################## böyle bir şeyi görünce insan Türkçe yamadan soğuyor. Bu arada oyunu Steam'den orijinal oynadım. Teşekkürler.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

phazeX

12.3.2017 10:26:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Robot Marvin Demek ki aynı sorunu yaşayan bir ben değilim. Böyle yarım yamalak işlerin Oyunçeviri gibi isim sahibi bir oluşuma hiç yakışmadığını düşünüyorum.Son zamanlarda düşen itibarlarını acilen eski seviyelerine çekmeleri lazım. Bunun içinde Uçuk projeler yapmaya gerek yok, tahütlerini düzgün ve zamanında yerine getirmeleri yeter. Milletin ağzına sakız olmaları beni üzüyor gerçekten.
Tamamen katılıyorum dostum.

Robot Marvin

12.3.2017 04:31:41

0
Demek ki aynı sorunu yaşayan bir ben değilim. Böyle yarım yamalak işlerin Oyunçeviri gibi isim sahibi bir oluşuma hiç yakışmadığını düşünüyorum.Son zamanlarda düşen itibarlarını acilen eski seviyelerine çekmeleri lazım. Bunun içinde Uçuk projeler yapmaya gerek yok, tahütlerini düzgün ve zamanında yerine getirmeleri yeter. Milletin ağzına sakız olmaları beni üzüyor gerçekten.

phazeX

12.3.2017 01:21:44

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Robot Marvin Oynayıp bitiren var mı? bilmiyorum ama ben 2033'ü oynadım ve bitirdim. (Steam üzerinden oynadığımı belirteyim.) Bağzı dosyalarda ######################## yazısından başka birşey yazmıyor. Harf hataları ve İngilizce kalmış sözcükler tek tük olsa da var. Sanırım kontrol aşamasında biraz savsaklama olmuş. Bunlar çok büyük sorunlar değil ta ki oyunun son sinemateğine kadar. Son sinematiğe gelip arkama yaslandım Artyom konuşmaya başladı ve aşağıda ############################### yazdı bu büyük bir sorun bence. Benimle aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı? Varsa Oyunçeviri ekibine biraz daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Yoksa, hata benden kaynaklıysa laflarımı geri alıp başarılarının devamını dilerim.
Bende daha önce normal sürümünü bitirmiştim. Geçen gün redux versiyonuna başlayayım dedim ama aynı sorunla karşılanca oynamadım. Dediğin gibi açılış sinematiğinde de aynı sorun var . ######################## geçiyor.

Robot Marvin

7.3.2017 02:03:10

0
Oynayıp bitiren var mı? bilmiyorum ama ben 2033'ü oynadım ve bitirdim. (Steam üzerinden oynadığımı belirteyim.) Bağzı dosyalarda ######################## yazısından başka birşey yazmıyor. Harf hataları ve İngilizce kalmış sözcükler tek tük olsa da var. Sanırım kontrol aşamasında biraz savsaklama olmuş. Bunlar çok büyük sorunlar değil ta ki oyunun son sinemateğine kadar. Son sinematiğe gelip arkama yaslandım Artyom konuşmaya başladı ve aşağıda ############################### yazdı bu büyük bir sorun bence. Benimle aynı sorunu yaşayan başkaları da var mı? Varsa Oyunçeviri ekibine biraz daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Yoksa, hata benden kaynaklıysa laflarımı geri alıp başarılarının devamını dilerim.

Tchami

3.3.2017 18:24:30

0
Ben öyle yapıcam :)

KerkenezKes

3.3.2017 15:59:12

0
kitabı okuyun anlaşılıyor zaten hatta ilk okuyun sonra oynayın zevki biraz arttırın

xX.3B.Xx

2.3.2017 19:48:17

0
Metro 2033 Redux'u oynuyorum, oyun tam anlamıyla yeni nesil yapmışlar, grafikler, animasyonlar eklenmiş, oyunu last light seviyesine çıkarmışlar ve o çok farklı tasarlanmış Khan son haliyle bize katılıyor :) Ama optimize sıkıntısı var gibi.

MonacoDoom

2.3.2017 17:04:47

0
Gazali hocam bir özele bakabilmeniz mümkün müdür?

rambocuk

2.3.2017 13:32:28

0
zar zor bitirdiğim bir seri bi süre sonra o kasvetli hava insanı çok bayıyor ve geriyor , yama ile oynasaydım belki daha fazla keyif verirdi ama artık çok geç benim için :(

Tchami

2.3.2017 12:18:28

0
Ben bugün bunun Metro 2033 kitabını alıcaktım bu habere çok sevindim kitap serisini okuduktan sonra oyunlarınıda oynarım artık. Çeviride Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık [:'(]

About30Ninjas

2.3.2017 11:03:40

0
Geç olsun güç olmasın .

Patren

2.3.2017 01:09:35

0
İlk oyunun atmosferi daha iyiydi redux versiyonlar cok aydinlik

bykrm

2.3.2017 00:56:37

0
Daha yeni bitirdim last light ı bilseydim beklerdim :/

Johnny Silverhand

1.3.2017 23:11:50

0
2033 bir ara HB bedavaya vermişti, Last Light almak şart oldu. Daha önce izlemiştim bir yayıncı tarafından ama kendim de oynamak isterim.

R-10

1.3.2017 19:13:49

0
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

xX.3B.Xx

1.3.2017 17:50:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: JackTim İndirimde bundle olarak almak lazım.
Link atar mısın hocam?

JackTim

1.3.2017 17:46:07

0
İndirimde bundle olarak almak lazım.

s_demirci_53

1.3.2017 17:37:55

0
redux indirip kaldığım yerden nasıl devam edebilirim?

Sean john

1.3.2017 17:32:42

0
ilk oyunu biraz oynamıstım iyi oldu bu

keremec

1.3.2017 17:29:45

0
Süper oldu bu

MoÇü

1.3.2017 17:22:39

0
Vay be. tekrar mı oynasak napsak

Akbell

1.3.2017 16:46:53

0
Ağlamak istiyorum. Çok sevindim, ellerinize sağlık.

bilir_kisi_M

1.3.2017 16:27:27

+1
Çıktığı gibi türkçe oynayabilmek vardı :(

BSC Misafiri

1.3.2017 16:06:24

0
işte bu süper oldu.

BSC Misafiri

1.3.2017 15:57:55

0
Bizden geçti artık keske oynamasaydık :(

akabeyss

1.3.2017 15:51:31

+4
Çok sağlam oyunlar ya
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metro : Last Light
+ TAKİBE
AL
138 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız