Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid: Ground Zeroes İncelemesine 10 Üzerinden 4 Puan!


    Metal Gear Solid: Ground Zeroes ile Kojima ve ekibi, The Phantom Pain'e giriş yapmayı amaçlıyor. Oldukça kısa bir oynanış süresine sahip olan oyun, şimdiye kadar epey eleştiri aldı. 18 Mart'ta çıkacak oyunun incelemeleriyle birlikte, bu eleştiri dozajı daha da arttı.
 
    Bildiğiniz gibi oyunu ilk olarak Japon oyun dergisi Famitsu incelemişti. Famitsu, memleketlilerine 40 üzerinden 38 puanı layık görmüştü. Fakat Fransız bir oyun sitesi Gamekyo, Ground Zeroes'u Famistu kadar hoşgörülü karşılamadı. Ülkenin popüler sitelerinden Gamekyo, Metal Gear Solid: Ground Zeroes'a 10 üzerinden 4 puan verdi. 
 
    Demo tarzındaki bir ürünün fiyatlandırmayla sunulmasını 'utanç verici' olarak yorumlayan site editörleri, bu tip işlerde bir sınırın olması gerektiğini belirtiyor. Bildiğiniz gibi Ground Zeroes, yeni nesilde 30 euroya, bir önceki nesilde de 20 euroya satılmakta. Yapılan incelemede oyunun 2.5 saatte ayrıntılarla bitirildiği söylenirken, videolarda gösterilen şeylerin 4'te 3'ünün oyuna aktarıldığı da vurgulanmış.
 
    Diğer tarafta ise, oyunun teknik açıdan iyi göründüğü belirtilirken, David Hayter'ın kadroda yer almayışının ise göze battığı söylenmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
metal gear solid metal gear metal gear solid ground zeroes open world fox engine pc open world açık dünya ps3 xbox 360
FIFA 14 Dünya Kupası'nda Japonya'nın Resmi Maskotu Pikachu Seçildi! EA, Oculus VR ve Diğer Firmalar, Sanal Gerçeklik İçin Bir Organizasyon Kurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

raxor36

17.3.2014 20:59:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bıktım bu cekiklerden.ne filimlerinden hayır nede oyunlarından insan israfı bunlar.
Kim bu ırkçı yoruma + verdi sorabilir miyim?

mehmedaltair

17.3.2014 19:51:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Bu da benden Kojima'ya gelsin Kışın güneşi bekler gibi bekledik seni Oldu mu bu oyun mahvettin bizi Japonsun dedik seni daha çok sevdik İnatla senden MGS 5 istedik Mecbur bıraktın bizi demoya 90 tl vermeye Affettir kendini Phantom Pain ile...

Kurosaki_Ichigo

17.3.2014 14:41:51

0
daha PS4'ün Store'una düşmediği için oynayamadım ne yazık ki ama oyunun böyle demo tadında giriş bölümü yapmalarını ben de pek doğru bulmadım.Ağzımıza bir miktar bal çalıp,sonra gerisi başka bahara demek gibi ki o demo gibi oyunu da çok seveceğime eminim.Tek dileğim Phantom Pain'in çıkışını bu kadar uzun süre beklememek 2015'in başı çıkartabilirlerse çok iyi olur.

kvncrylmz

17.3.2014 12:00:01

+1
ya arkadaşlar seriyi başından beri oynayıp bu oyunun ne kadar muhteşem olabileceğini bilenler niye 2 saatlik oyunla yetiniyor. herkesin eleştirisi bunun üzerine. bende metal geari çok severim ama 2 saatlik oyun mu olur? zaten metal gear sadece basit bi aksiyon değil ki! konu uzun bi kere.. 2 saate giriş kısmı bile olsa niye oyun çıkarıyosun. bekle tamamını çıkar. hem sene sonuna gelecekse neden bu acele? mgs, cod battlefield gibi bi oyun değil ki dakika da bir oyun çıkarılsın. bu oyunu yaparsın gta, half life gibi belli zaman aralıklarıyla ama sağlam bi şekilde çıkarırsın. oyun süresi, konusu, grafikleriyle herkesi kendine hayran bırakırsın. resident evil 4 ps2 de 15saat oynanış süresi vardı, ps3te re5 çıktı 5 saat sürdü. herkese de ama bu yeni nesil 5 saatte iyi dediler. şimdi de ps3ten 4 e geçerken oyunlar 2 saate düşerse biz bluray alıp izleyelim..

Uulas

17.3.2014 11:09:11

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bıktım bu cekiklerden.ne filimlerinden hayır nede oyunlarından insan israfı bunlar.
hem ırkçılık yapıyorsun hemde o çekik dediklerin metal gear diye bir efsane yaptı

MiyopBey

17.3.2014 11:07:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Yahu Türkçeniz yok herhalde oyun zaten kaliteli burada eleştrilen nokta 1 saatlik oyunun 30 dolardan satılması, isterse dünyanın en iyi oyunu olsun 1 saatlik süresiyle satışa sunulamaz, sunulmamalı, tehlikenin farkında olmanız lazım castlevania ile ne alakası var.
Oyun pahalı diye mi düşük puan verildi yani? Ne zamandan beri fiyatlandırmalar oyunun puanını etkiliyor? Benim değin nokta puanlara güven olmayacağı. Onuda Castlevania örneğiyle açıklamaya çalıştım. Birde bana türkçen yok diyor :/ Bu kadar kısa süreli bir oyunun satılması kesinlikle saçmalık evet. Bende zaten yıllardır forumda söyledim şu kısa süreli CoD'lara para vermeyin diye, diğer firmaların iştağını kabartmayın diye, böyle giderse filmler gibi 2 saatlik oyunlar oynayacağız dedim defalarca söyledim. İşte ilk örneği karşımızda.

BSC Misafiri

17.3.2014 09:42:32

0
Bence de utanç verici hatta rezillik iki buçuk saatlik oyunu 30 euro ya satacaksin da 200 katı dediğin oyunu kaça satacaksin

BSC Misafiri

17.3.2014 09:41:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bıktım bu cekiklerden.ne filimlerinden hayır nede oyunlarından insan israfı bunlar.
Irkçılık yapma ergen.

lextor

17.3.2014 01:05:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 21 senedir oyun oynuyorsun ama mgs özünü kavrıyamamışsın sonra gidip kojimaya laf atıyorsun kimse sana zorla aldırmıyor oyunu 40 yaşındayım ama daha mgs gibi derin oynanabirliği mükemmel sinematikleri sanat eseri bir yapım daha daha saymakla bitmez....mgsi nasıl oynuyor insanlar anlamadım cod yada bf gibimi acaba Tactical Espionage Action bu yazıyı bosuna koymıyor adam oyunlarında bence önce mgsi kavrayın sonra laf edersiniz . bu tarz oyunu beğenemezsin o ayrı ama oyuna laf çok saçma tek üzüldüğüm david hayter olmayışı snake karekterine hayat veren onun sesiydi bakalım nasıl olucak umarım hayal kırıklığı olmaz benim için ...
18 yaşındayım mgs HD ile başladım 4 üde oynayabildim.Bu serinin verdiği zevki başka oyunlarda bulamadım.Arkadaşlarım saçma bir oyun derken ben seriye tutuldum.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Neyse eleştirenlere...

KillerGhost

17.3.2014 00:58:34

-1
quote:

Orijinalden alıntı: speederly ya lütfen şu oyunu ilk seriden beri oynamayanlar yorum atmasın bu oyun çıktığı her dönemde diğer bütün oyunlara her anlamda fark atan bir oyun olmuştur. bu oyunun derinliğini hissiyatını kavrayamıyorsan zaten cod bf assasin creed den dışarı çıkma o tarz oyunlarda takıl bu oyunu tam anlamıyla kavrayabilen insan farklı insandır. %5 lik dilimdir.
Hocam bırakın bunlara cevap vermeyi anladıkları yok zaten.

speederly

17.3.2014 00:54:04

-2
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster
alıntı:

Orijinalden alıntı: KillerGhost



İyi bsc 10/10 verince yüzyılın oyunu seçilir artık mgs 4.Kardeş sana kojima paramı ödüyor kojima babayın oğlumu?Konami ile ortaklığınmı var?Şimdi eğer bunlar değilse ben senin bu fanatizminin ne olduğuna dair mantıklı bir kanaat getiremiyorum.

mgs 4 evet 13 saat sinematik türkçe altyazı desteğide yok mal gibi seyrettirdi kojima sağolsun 3.5 saatte gameplaydı yanlış hatırlamıyorsam.Hadi hatırını kırmayım 10 saat sinematik olsun 4 saat gameplay olsun.

Sen buna oyunmu diyorsun yoksa animasyon yabancı dilde filmmi?Ben 21 senedir oyun oynarım adamı oyun dünyasında keriz yerine koyan firma veya yapımcılarıda iyi bilirim.Kojima eskiden güzel mgs oyunları yapmış olabilir ama yoğurdum ekşi demeyi bilmezsen ben sana oyuncu demem fanatik derim.

bir saniye bir çay löpürdediyim...

früüüppp ohhh....

hah ne diyoduk enayi yerine koyulma.Sen git 40 dolar ver 2.5 saat oyun oyna hemşerim buna saygı duyarım.Ama tutupta burada bana fanatizm yapma maval okuma adam zaten s.çmış batırmış sıvama işinide bi zahmet kendi yapsın.
al işte bir alt yorumda verdiğim örnek oyuncu sen cod bf assasin creed den başka birşey oynama mümkünse . kojima çok sağlam vizyon sahibi bir insan bence bakmak ile görmek arasındaki farkı kavrayabilmiş nadir yapımcılardan belki de türünün tek örneği .

speederly

17.3.2014 00:50:36

-4
ya lütfen şu oyunu ilk seriden beri oynamayanlar yorum atmasın bu oyun çıktığı her dönemde diğer bütün oyunlara her anlamda fark atan bir oyun olmuştur. bu oyunun derinliğini hissiyatını kavrayamıyorsan zaten cod bf assasin creed den dışarı çıkma o tarz oyunlarda takıl bu oyunu tam anlamıyla kavrayabilen insan farklı insandır. %5 lik dilimdir.

BSC Misafiri

16.3.2014 23:54:45

+1
Bıktım bu cekiklerden.ne filimlerinden hayır nede oyunlarından insan israfı bunlar.

BSC Misafiri

16.3.2014 23:54:41

-1
21 senedir oyun oynuyorsun ama mgs özünü kavrıyamamışsın sonra gidip kojimaya laf atıyorsun kimse sana zorla aldırmıyor oyunu 40 yaşındayım ama daha mgs gibi derin oynanabirliği mükemmel sinematikleri sanat eseri bir yapım daha daha saymakla bitmez....mgsi nasıl oynuyor insanlar anlamadım cod yada bf gibimi acaba Tactical Espionage Action bu yazıyı bosuna koymıyor adam oyunlarında bence önce mgsi kavrayın sonra laf edersiniz . bu tarz oyunu beğenemezsin o ayrı ama oyuna laf çok saçma tek üzüldüğüm david hayter olmayışı snake karekterine hayat veren onun sesiydi bakalım nasıl olucak umarım hayal kırıklığı olmaz benim için ...

BSC Misafiri

16.3.2014 23:54:07

-3
Evet oyun 2.5 saat sürüyor, evet sinir bozucu, evet kojima paracı biri, ama bu oyun 4 puan almalı mı? hayır abi. Ölüsü 8 alır bu yüzden fr oyun yazar arkadaşları gülerek geçiştiriyorum.

BSC Misafiri

16.3.2014 23:53:43

+1
yav he he de yapın da oynayalım ozaman

BSC Misafiri

16.3.2014 23:53:40

-1
Oyunu 4 saattir oynuyorum yeni şeyler side missionlar falan var. Karalamaya çalışanlara aldırış etmeyin. Gran Turismo prologue oynandıysa, DLCler oynanıyorsa bu da oynanır. Niye oynanmasın. 30 dolara çıkan Next gen grafikli,1080p 60 FPS, çok uzuun olan başka bir oyun da yok zaten.

Project Scorpio

16.3.2014 22:44:53

-2
Hak ettiği puanı vermişler helal olsun 1 saatlik oyunu 30 avroya satmak nedir lan adi herifler...

F355 Challenge

16.3.2014 22:14:42

+2
Oyunu bir saatin altında bitirenler var bu bir rezalettir başka bişey değil, helal olsun Gamekyo.

EmuMaster

16.3.2014 21:55:24

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost
İyi bsc 10/10 verince yüzyılın oyunu seçilir artık mgs 4.Kardeş sana kojima paramı ödüyor kojima babayın oğlumu?Konami ile ortaklığınmı var?Şimdi eğer bunlar değilse ben senin bu fanatizminin ne olduğuna dair mantıklı bir kanaat getiremiyorum. mgs 4 evet 13 saat sinematik türkçe altyazı desteğide yok mal gibi seyrettirdi kojima sağolsun 3.5 saatte gameplaydı yanlış hatırlamıyorsam.Hadi hatırını kırmayım 10 saat sinematik olsun 4 saat gameplay olsun. Sen buna oyunmu diyorsun yoksa animasyon yabancı dilde filmmi?Ben 21 senedir oyun oynarım adamı oyun dünyasında keriz yerine koyan firma veya yapımcılarıda iyi bilirim.Kojima eskiden güzel mgs oyunları yapmış olabilir ama yoğurdum ekşi demeyi bilmezsen ben sana oyuncu demem fanatik derim. bir saniye bir çay löpürdediyim... früüüppp ohhh.... hah ne diyoduk enayi yerine koyulma.Sen git 40 dolar ver 2.5 saat oyun oyna hemşerim buna saygı duyarım.Ama tutupta burada bana fanatizm yapma maval okuma adam zaten s.çmış batırmış sıvama işinide bi zahmet kendi yapsın.

thief garrett

16.3.2014 21:10:39

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mete19
alıntı:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu da benden Kojima'ya gelsin

Kışın güneşi bekler gibi bekledik seni
Oldu mu bu oyun mahvettin bizi
Japonsun dedik seni daha çok sevdik
İnatla senden MGS 5 istedik
Mecbur bıraktın bizi demoya 90 tl vermeye
Affettir kendini Phantom Pain ile...


sen kendini harcıyorsun kardeş, git kitap bas :D
bu adam kitap bassın almayan şerefsiz :D

KillerGhost

16.3.2014 20:48:59

-1
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei
alıntı:

Orijinalden alıntı: KillerGhost

Dikkat çekmek için düşük puan vermişler,saçma sapan DLC'lere para veriliyorda böyle bir efsaneye ''UTANÇ VERİCİ'' demeleri,yok artık.MGS fanı olmayanlar bu oyundan bir şey anlamaz,seri ile ilgisi olmayanlar almasın allah aşkına.Oyunu geçen perşembe aldım hala oynuyorum %54'ü bitti ve hala sıkmadı.PS4 üzerinden oynuyorum PS4'teki en iyi oyun,MGS hayranıysanız ve PS4'de oyun arıyorsanız Ground Zeroes'u almanız gerekir.En azından Next-Gen bir oyun almış olursunuz.


doğru demişssinde millet yıllarca bekleyip yıl başına 20dk lık oyun yaparsan fanlıkta bir yere kadar
Yıl başına 20 DK'lık oyun mu ? Neyse başkaların düşünceleri benim için önemli değil.Zaten oyunu cidden bekliyen adam yorumlara bakmaz.MGS4 için 2 saat gameplay 10 saat cutscene diyen ergenler vardı.Bakınız BSC Puanı 10/10

RedTurkei

16.3.2014 20:41:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KillerGhost Dikkat çekmek için düşük puan vermişler,saçma sapan DLC'lere para veriliyorda böyle bir efsaneye ''UTANÇ VERİCİ'' demeleri,yok artık.MGS fanı olmayanlar bu oyundan bir şey anlamaz,seri ile ilgisi olmayanlar almasın allah aşkına.Oyunu geçen perşembe aldım hala oynuyorum %54'ü bitti ve hala sıkmadı.PS4 üzerinden oynuyorum PS4'teki en iyi oyun,MGS hayranıysanız ve PS4'de oyun arıyorsanız Ground Zeroes'u almanız gerekir.En azından Next-Gen bir oyun almış olursunuz.
doğru demişssinde millet yıllarca bekleyip yıl başına 20dk lık oyun yaparsan fanlıkta bir yere kadar

KillerGhost

16.3.2014 20:25:51

-3
Dikkat çekmek için düşük puan vermişler,saçma sapan DLC'lere para veriliyorda böyle bir efsaneye ''UTANÇ VERİCİ'' demeleri,yok artık.MGS fanı olmayanlar bu oyundan bir şey anlamaz,seri ile ilgisi olmayanlar almasın allah aşkına.Oyunu geçen perşembe aldım hala oynuyorum %54'ü bitti ve hala sıkmadı.PS4 üzerinden oynuyorum PS4'teki en iyi oyun,MGS hayranıysanız ve PS4'de oyun arıyorsanız Ground Zeroes'u almanız gerekir.En azından Next-Gen bir oyun almış olursunuz.

defected

16.3.2014 19:44:41

+2
oyun 4 puandan fersah fersah daha iyi ama bu notu vermeleri iyi olmuş bu fiyata satılması saçmalık gerçekten

OnrGrTR

16.3.2014 19:34:50

+2
Kojimaya son zamanlarda gıcık olmaya başladım saçma sapan hareketler yapıyor

snake1991

16.3.2014 19:16:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Japon oyun sektörü bitiyor. Artık herkes casual peşinde Japonya'da.
Nintendo = Wii U patladı, oyun satamıyor
Capcom = Resident Evil serisini bitirdi, sürünüyor
Kojima = 2 saatlik oyunu 30 dolara satıyor, bitti.
Square Enix = Final Fantasy satışları sürünüyor, KH için milleti senelerce bekletiyor

diğer yanda

SEGA = PC'ye geçti, hardcore oyunculara hitap ederek iş yapıyor
Sony = Batı sektörüne hitap ediyor, keyif sürüyor.
ok.

L.A. Ezio

16.3.2014 19:00:16

-1
hayters gonna hayte...

Reul

16.3.2014 18:46:15

0
fiyatı uygun olsa alınırdı aslında

BlackBeasT

16.3.2014 18:29:26

+1
MGS V: Phantom Pain yanında Ground Zeroes dlc olarak satsaydın Kojima, Ayrıntılar ile 2.5 saatte biten oyun bildiğin Playstation dergisinin yanında bedava verilen Demo Disk 30 Avro... David Hayter sesinin yokluğuda bariz kendini belli ediyor ki vurgulamışlar... War Has Changed

mete19

16.3.2014 18:18:47

+3
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Bu da benden Kojima'ya gelsin

Kışın güneşi bekler gibi bekledik seni
Oldu mu bu oyun mahvettin bizi
Japonsun dedik seni daha çok sevdik
İnatla senden MGS 5 istedik
Mecbur bıraktın bizi demoya 90 tl vermeye
Affettir kendini Phantom Pain ile...
sen kendini harcıyorsun kardeş, git kitap bas :D

mementopolis

16.3.2014 18:17:02

-1
Cok da umursamıyorum açıkcası. 2 saat 'lik dlc lere 14,99 - 20euro/dolar para veren insanlar var. Mgs serisini seviyorsanız seve seve veririlir. ( kdv,ötv haric ) Haberde,Derginin herşeyi bırakıp sadece fiyat yüzünden puan kırması sacma, otoritelerin nekadar kendi başına olduğu apacık belli. Zaten fransızların sevilecek birseyini de görmüyorum ya neyse.

KAKÁ

16.3.2014 18:09:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam Castlevania LoS2'ye de 4 puan verildi ama oyun kesinlikle ve kesinlikle 4 puanı hak etmeyen çok iyi bir oyundu.Türündeki çoğu oyundan çok çok daha iyi bir oyundu C:LoS2. Durum böyleyken gelde bu puanlara güven.
Yahu Türkçeniz yok herhalde oyun zaten kaliteli burada eleştrilen nokta 1 saatlik oyunun 30 dolardan satılması, isterse dünyanın en iyi oyunu olsun 1 saatlik süresiyle satışa sunulamaz, sunulmamalı, tehlikenin farkında olmanız lazım castlevania ile ne alakası var.

bozcan

16.3.2014 18:01:53

+1
Bu oyunu 5$'a satacaklardı ve sadece dijital olarak. Bizim spotçularda çıldırdı bu oyunu 60$lık oyunla bir tutuyorlar. Bu oyunun düşük puan almasının sebebi (sebeplerin %90'ı) fiyatı ve haklılar.

MiyopBey

16.3.2014 17:55:26

0
Castlevania LoS2'ye de 4 puan verildi ama oyun kesinlikle ve kesinlikle 4 puanı hak etmeyen çok iyi bir oyundu.Türündeki çoğu oyundan çok çok daha iyi bir oyundu C:LoS2. Durum böyleyken gelde bu puanlara güven.

KAKÁ

16.3.2014 17:52:52

+7
Bu da benden Kojima'ya gelsin Kışın güneşi bekler gibi bekledik seni Oldu mu bu oyun mahvettin bizi Japonsun dedik seni daha çok sevdik İnatla senden MGS 5 istedik Mecbur bıraktın bizi demoya 90 tl vermeye Affettir kendini Phantom Pain ile...

BSC Misafiri

16.3.2014 17:50:46

-1
ya oyle saçma yorumlarki adam zaten soyledi bu prolouge diye mgs5 geciş niteliğinde bu asıl oyun değilki sadece mgs hayranları alır bunu bilmiyenler saçma sapan yorum yapmasın

resh_aykut

16.3.2014 17:36:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Japon oyun sektörü bitiyor. Artık herkes casual peşinde Japonya'da. Nintendo = Wii U patladı, oyun satamıyor Capcom = Resident Evil serisini bitirdi, sürünüyor Kojima = 2 saatlik oyunu 30 dolara satıyor, bitti. Square Enix = Final Fantasy satışları sürünüyor, KH için milleti senelerce bekletiyor diğer yanda SEGA = PC'ye geçti, hardcore oyunculara hitap ederek iş yapıyor Sony = Batı sektörüne hitap ediyor, keyif sürüyor.
Yav he he . Cahil cahil yorumlar yapmayın .Japon oyun sektörü bitmişmiş ne kafası yaşıyorsun sen cidden japon oyun sektörü sadece square enix capcom konami den mi oluşuyor sanıyorsun . Sony nin japon oyun geliştiricileri bile tek başına ayakta duruyor ellerinde orijinal yapımlarla . Wii u patlamış oyun satamıyormuş . Oyun satmaması değildir önemli olan , kaliteli yapımlar sunmalarıdır tıpkı vita ya soul sacrifice dragons crown gibi yeni ve orjinal yapımların gelmesi gibi.Daha ortada yeni bir reboot resident evil yok ffxv çıkmadı the last guardian dillerde. Capcom resident evil serini bitirmiş sürünüyormuş capcom ı da zaten resident evil serisi ayakta tutuyordu zaten daha firmaların hangi oyunlardan para kazandığından haberin yok git araştır bakalım capcom ın en çok para kazandığı oyun serisi hangisi. Monster hunter varken ne batmasından bahsediyorsun sen. Square enix de sadece final fantasy den ibaret de değil . Metal gear solid e gelirsek ben hemen gidip para vermem sizin de kafanıza silah tutmuyorlar gidip alın diye . Phantom pain i bekleyin isterseniz hiç almayın sonra da gelip trollük yapmayın call of duty gibi oyunları zirvede tutan sitelerin inceleme puanlarına bakıp . Oyunu oynamasını bilen bir kişi zaten inceleme puanlarına gidip bakmaz. Ona göre hareket etmez.

Babblebabble

16.3.2014 17:34:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Japon oyun sektörü bitiyor. Artık herkes casual peşinde Japonya'da. Nintendo = Wii U patladı, oyun satamıyor Capcom = Resident Evil serisini bitirdi, sürünüyor Kojima = 2 saatlik oyunu 30 dolara satıyor, bitti. Square Enix = Final Fantasy satışları sürünüyor, KH için milleti senelerce bekletiyor diğer yanda SEGA = PC'ye geçti, hardcore oyunculara hitap ederek iş yapıyor Sony = Batı sektörüne hitap ediyor, keyif sürüyor.
Square iyidir ya.Almayın günahını.

C.H.N

16.3.2014 17:29:55

0
Kojima artık çakallık yapmaya başladı. Ps3 sahiplerinin ağzına bir parmak balı çalıp, teknoloji demosu gibi bir oyunu sunup, ps4'e de "phantom pain" i çıkarıp iki taraftan vurmak istedi! Çok kaliteli oyun yapıyor kojima, ama oyun çıkarıyorsan adının geçtiği oyunun hakkını ver! Öte yandan bu biz pc kullanıcıları için iyi bişey aslında. :) ps3 te belki az satar da pc ye çıkarır!

emrahcey

16.3.2014 17:23:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: dingo egret!

Adam COD ve MGS yi aynı konu altında kıyaslamış
Zamanında Fotograf gerçekçiliği haberine yorum yazmıştım. Neyse hayranların biraz olsun tepkisi aldık. En azından Call of Duty ve BattleField 4'ün senaryo modları daha uzun birde Multiplayer oynatması cabası... Fiyat güzel, oyun güzel , Kojima Güzel Neme lazım .... hepsi güzel...

boostibo

16.3.2014 17:22:36

+1
bu oyun kesinlikle demo olarak biraz daha kısaltılmış şekilde verilmesi lazımdı 48 dk da bitti .s

Mayako

16.3.2014 17:21:39

0
Bu oyunu ülkemizde 100 TL den satan var ne iş anlayabilmiş değilim..psn de 19 dolardı yanlış hatırlamıyorsam

BSC Misafiri

16.3.2014 17:08:37

+1
Japon oyun sektörü bitiyor. Artık herkes casual peşinde Japonya'da. Nintendo = Wii U patladı, oyun satamıyor Capcom = Resident Evil serisini bitirdi, sürünüyor Kojima = 2 saatlik oyunu 30 dolara satıyor, bitti. Square Enix = Final Fantasy satışları sürünüyor, KH için milleti senelerce bekletiyor diğer yanda SEGA = PC'ye geçti, hardcore oyunculara hitap ederek iş yapıyor Sony = Batı sektörüne hitap ediyor, keyif sürüyor.

KAKÁ

16.3.2014 17:08:13

0
Helal olsun gamekyo, 1 saatlik oyunu satmak bile oyun dünyasında skandaldır, çok bile vermişler, 1 saatte bitirdim ben de ana hikayeyi.

kaplan3461

16.3.2014 17:02:21

+1
oyun ps4 girafik iyi ama oyunu bir haritada 2, 3 saate bitiyo sanki dlc gibi.

EmuMaster

16.3.2014 17:02:09

+1
Noldu kojima biraz içerlemiş gibisin patladımı oyunun ibiş :D

BSC Misafiri

16.3.2014 17:02:00

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gamekyo nedir ilk defa duyuyorum. 60 dolarlık Dark Souls gibi oyunlar 25 dakika ve 1 saatte bitirildi hatirlatayım dedim. Oyunları %100 yaparsanız hakkını verirseniz uzun sürer. Nasıl oynadığınıza bağlı
verdiğin örnek oynanışa bağlı olarak değişiyor. bossu atlarsan dark soulsu 10 dakkada da bitirirsin. ama burda istediğin kadar uğraş bütün yan görevlerlerle en fazla 2.5 saat sürüyo. kaç tane site açıkladı bunu.

BayPorsuk

16.3.2014 16:58:54

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gamekyo nedir ilk defa duyuyorum. 60 dolarlık Dark Souls gibi oyunlar 25 dakika ve 1 saatte bitirildi hatirlatayım dedim. Oyunları %100 yaparsanız hakkını verirseniz uzun sürer. Nasıl oynadığınıza bağlı
Fransa'da da BSC'nin pek bilindiğini zannetmiyorum. Adamlar 4 veriyorsa oyunda eleştirecek bir şey vardır hani 6-7 verseler tamam da...

dikiştutmazsabri

16.3.2014 16:58:36

0
mgs phantom pain e gelir sağlamsı için yapılmış trışka oyun.

onur89tr

16.3.2014 16:58:07

-3
Bence de hayal kırıklığı. İlk Fox Engine tanıtıldığında çok umutlanmıştım. Fakat sonra PES 2014 ile başlayan süreçte Fox Engine'in grafik balonundan ibaret olduğunu, animasyon kalitesinin çok aşağılarda kaldığını gördük.

BSC Misafiri

16.3.2014 16:53:04

-6
Gamekyo nedir ilk defa duyuyorum. 60 dolarlık Dark Souls gibi oyunlar 25 dakika ve 1 saatte bitirildi hatirlatayım dedim. Oyunları %100 yaparsanız hakkını verirseniz uzun sürer. Nasıl oynadığınıza bağlı

BSC Misafiri

16.3.2014 16:52:41

+2
Hayal Kırıklığı
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid: Ground Zeroes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
35 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız