Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mega Man X DiVE 24 Mart'ta Çıkacak

Capcom Tayvan, Mega Man X DiVE'ın 24 Mart'ta iOS (App Store) ve Android (Google Play) cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Megaman X DiVE, tüm Megaman X serisinin verilerini arşivleyen bir dünya olan Deep Log'da geçiyor. Deep Log'da yaşanan karmaşayla birlikte tüm veriler birbirine karışıyor ve işleri tekrar düzene sokmak oyuncuya kalıyor.
 
Oyunda “Highway”, “Gallery” ve “Factory” gibi klasik seviyelerin yanı sıra her an düşebileceğiniz “Air Force”,  uzun binaların bulunacağı “Sky” ve gizem dolu “Floating Ruins” olmak üzere üç tamamen yeni seviye bulunacak.  
 
Oyun hem yeni hem de Megaman X oyunlarından çok sayıda oynanabilir karakter içerecek. “DiVE Trigger” adı verilen sistem sayesinde her bir karakterin kendine özel yetenekleri bulunacak ve bu yetenekler belirli seviyelere gelindiğinde edinilecek.
 
Co-Op / Versus modlarına da sahip olacak.

Yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mega Man X DiVE Capcom iOS Android
Assassin's Creed Unity Geçtiğimiz Ay En Çok Satan Oyun Oldu Star Wars Battlefront II'de Salgından Dolayı İki Kat XP Etkinliği Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man X DiVE
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız