Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maxlander Yedekleme Sistemi Korsanlığın Önünü mü Açıyor?


 
     Nintendo, Disney ve Activision oyunculardan biraz daha para kopartma yöntemi olarak Amiboo, Skylanders ve Infinity de kullanılabilecek NFC tabanlı fiziksel oyuncaklar konusuna iyice eğilmiş durumdaydı.

     Maxlander Yedekleme sistemi ortaya çıktığında bu firmalar ciddi anlamda endişelenmeye başladı. Çünkü bu sistem sayesinde Amiboo ve Skylanders oyuncaklarının etiketleri yedeklenebiliyor ve sistemde kullanılabiliyordu. Eğer yedeklenebilirse, kopyalanabilir de mantığından yola çıkarak endişelenmekte haklı olabilirler.
 
     Oyuncular açısından bakıldığında, zaten ucuz olmayan oyuncakları kaybettiklerinde, tamamen yitirmiş olmalarındansa, para verdikleri bir şeyi yedekleyebilme hakları olmalı diye düşünülebilir. Ama her yedeklenen, kopyalabilir de. Kişisel düşüncem zaten bu sistemde güzel olan, fiziksel oyuncaklara sahip olmak ve onların kolleksiyon değerleri. Oyuncak elimde değilse olayın pek bir anlamı olmaz bence.
 
     Maxlander henüz satışa çıkmadı, sadece haberleri var. Çıkmadan yasaklanabilme olasılığı da var. Yapımcı firmalar yeni para kaynalarının böyle bir aletle engellenmesini hoş karşılamayacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Geek Maxlander amiibo infinity skylanders
Myst Dizisi Hulu'ya Geliyor Capcom'un Gelirleri %37 Düştü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız