Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm Studios’un üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise daha önceden tanıtımı yapılan ve oyuncular tarafından bir hayli beklenen Homelander'ın çıkış tarihi açıklanmış durumda.
 
Homelander dengeleri değiştirmeye geliyor
 
 
 
Mortal Kombat 1 için DLC karakteri olarak bizlere sunulmak istenen Homelander açıklanan detaylara göre Kombat Pack sahipleri için 4 Haziran'da, tüm kullanıcılar için ise 11 Haziran tarihinde yayınlanacak. Diğer taraftan Ferra, Haziran ayının ilerleyen günlerinde Kameo kadrosuna katılacak.
 
Homelander dikkat çekici savaş tarzı ile beraber oyuncuların gözdesi olmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni fragman içerisinde karakterin nasıl bir yapıya sahip olduğu gözler önüne seriliyor ve kullandığı kombolar ortaya çıkıyor.
 
Dikkat çekici karakterleri dünyasına dahil eden Mortal Kombat 1 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC için mevcut durumda. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden erişilebilir durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
House of Golf 2 Çıkış Tarihi Açıklandı Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor!

İhsanblack02

1.6.2024 15:37:41

0
Misafir karakter işini iyi beceriyorlar ama oyun pek iyi değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız