Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Max Payne Fan Yapımı RTX Remix Demosuna Kavuştu

 
 
Max Payne hayranları için şu anda bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo sürümü, geçtiğimiz süreçte yayınlanan RTX Remix modlarından birini temsil ediyor. Bu demo sayesinde oyunun gelişimine tanıklık edebiliyorsunuz.
 
RTX Remix modu oldukça ilgi çekici görünüyor 
 
 
 
RTX Remix modu, NVIDIA'nın DLSS teknolojisini destekliyor. Böylece oyundan daha iyi bir performans elde etmek istiyorsanız bu ayarı açabilirsiniz. Ortaya çıkan bilgiler ve yorumlara göre şu ana kadar bilinen en iyi RTX Remix modlarından biri olan bu mod, Max Payne'in yeniden düzenlenmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Bu mod ile beraber siz de demoya bir bakış atabilirsiniz.
 
Yayınlanan mod içerisinde hem de dokularda hem de ışık kaynaklarında çeşitli iyileştirmeler bulunuyor. Bunun yanı sıra yeniden düzenlenmiş modeller ve içerikler de buradaki yerini alıyor. Demo dikkatinizi çektiyse buradan indirebilirsiniz. Aynı zamanda bu modun ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi şu an için yer almıyor.
 
Mod videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Max Payne Rockstar Games Remedy PC iOS iPhone iPad TPS Action
Atari 400'ün Mini Versiyonu Duyuruldu: 25 Klasik Oyunla Geliyor Meşhur Oyun Flappy Bird Unreal Engine 5'e Taşındı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız