Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Max Payne 3'ün Yeni DLC'si Haftaya Çıkıyor


     Rockstar Games, Max Payne 3'ün Local Justice'ten sonra ikinci indirilebilir içeriği olan Disorganized Crime Pack'in haftaya, PC, PS3 ve Xbox 360'a aynı anda yayımlayacağını duyurdu.
 
     Disorganized Crime Pack, çoklu oyunculu modlar için Hoboken Rooftops haritasını, Arcade modu için Explosive Rounds, Lone Wolf AI, Headshots Only modlarını ve senaryo modu için ise siyah-beyaz renklerde oynama seçeneğini oyuna ekleyecek.
 
     Disorganized Crime Pack'in net çıkış tarihi 28 Ağustos.

Bu haberin bağlantısı
URL
Max Payne Max Max Payne 3 Rockstar Games Action PC PS3 Xbox 360 disorganized crime pack dlc
Ölmeseydi, Gears of War Filmini Yönetebilirdi Wii U Fiyatı ve Çıkış Tarihi Eylül'de Açıklanıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Vustic

22.8.2012 13:02:19

0
Rockstar max payne icin son cirpinmalari yapiyor. Bundan sonra GTA V zamanı.

BSC Misafiri

22.8.2012 10:15:25

+1
ya bukadar güzel bi oyun.bi okadarda rezilliği aşan bağlantı sorunları.en dandik oyunlarda bile yaşamadığım server sorunları.bunlara rağmen çekiciliğini sürdürüyor......

BSC Misafiri

22.8.2012 10:15:18

0
siyah beyaz ilginç bir deneyim olabilir:D senaryo moduna daha fazla new york bölümü gelse daha hoş olur bence.

paynetothemax

22.8.2012 02:13:39

0
haberi güzel yapmışlarda bu gelecek olan DLC'nin TAMAMEN BELEŞ olduğunu yazmamışlar.

dad2er

22.8.2012 01:32:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: M@U O değil de 3 hafta önce Max Payne'in satışları kötü gidiyor diye bir haber yapıldı (3 milyonu aşan satışın neresi kötüyse; o da tartışılır) ama ne hikmetse oyunun fiyatı bir türlü düşmüyor. Benim şimdiye dek gördüğüm kadarıyla satışları kötü giden oyun anında fiyat indirimine girer. Bizim Max'in fiyatı bir türlü inmedi ama. Oyunu da alamadık yani. Playstore'da da benim için değişen bir şey yok. Oyun indirime girecek de biz de multi takılacağız diye bekliyoruz... Oyunun hâlâ çıkış fiyatı ile satılıyor olması satışların hiç de kötü gitmediği izlenimini veriyor bana. Zaten Rockstar'ın beklentisi 4 milyondu, onu da yapar bu gidişle.
- 40 yıldır oyun koliğm boyle kafa görmedim Social Club keyı al 25 tl ye bulursun oyunu indir eger yok be ındermem diyorsan git cafleden koyasnı al multısını oyna ama berbat bir multıis var uzak dur derım

M@U

22.8.2012 01:18:01

0
O değil de 3 hafta önce Max Payne'in satışları kötü gidiyor diye bir haber yapıldı (3 milyonu aşan satışın neresi kötüyse; o da tartışılır) ama ne hikmetse oyunun fiyatı bir türlü düşmüyor. Benim şimdiye dek gördüğüm kadarıyla satışları kötü giden oyun anında fiyat indirimine girer. Bizim Max'in fiyatı bir türlü inmedi ama. Oyunu da alamadık yani. Playstore'da da benim için değişen bir şey yok. Oyun indirime girecek de biz de multi takılacağız diye bekliyoruz... Oyunun hâlâ çıkış fiyatı ile satılıyor olması satışların hiç de kötü gitmediği izlenimini veriyor bana. Zaten Rockstar'ın beklentisi 4 milyondu, onu da yapar bu gidişle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne 3
+ TAKİBE
AL
248 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız