Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Max Payne 3'ün Multiplayer Modunun Ayrıntıları

Max Payne 3'ün multiplayer modları da büyük ilgi görebilir
     Rockstar Games, Max Payne 3'ün multiplayer modunun ekran görüntülerinden sonra ilk ayrıntılarını da yayınladı. Ünlü geliştirici diğer oyunlarınkinden farklı atmosfere sahip bir mod yapmak istiyor.
 
     Geliştirici firmanın multiplayer modlarda üzerinde durduğu şey düşüncesizce birbirini öldürenlerin bulunduğu bir oyun yapmamak. Bu modun sunumu üzerinde özel olarak duruluyor. Mesela bir modda oynarken her round'ta amaçlarımız birbirinden farklı hale gelebilecekmiş.
 
     Her round'ta çeşitli ara sahneler koyacak olan Rockstar Games multiplayer modlara da senaryo modunu oynuyormuş hissini vermek istiyor. Böylece eşsiz bir multiplayer deneyimi yaşama şansı yakalayacağız.
 
    Rockstar Games'in açıklamalarına göre oyuncular multiplayer modlarda perk'ler ve bazı güçler kazanabilecekmiş. Korkmayın bu Modern Warfare'deki gibi hava saldırıları yapacağımız anlamına gelmiyor. Mesela "Sneaky" adlı bir perk'te düşmanlara dost gibi görünebileceksiniz. "Paranoia" adlı perk''te ise rakiplerimiz dost veya düşman hiç fark etmez, herkesi düşmanları olarak görecekler.
 
     Bu dönemlerde artık multiplayer modu olmayan oyunların satış rakamlarının da çok düştüğünün farkında olan Rockstar Games, Max Payne 3'e oldukça eğlenceli modlar hazırlıyor gibi görünüyor. Bizim onlara bu konuda güvenimiz tam.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action rockstar pc ps3 xbox 360
Modern Warfare 3'te İğne Deliğinden Geçen Füze! SSF IV: Arcade Editon Ver. 2012 Güncelleme Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CILGIN_TURK_96

15.12.2011 00:45:44

0
Rockstar L.A. Noire'dan ders almis olmaliki multiplayer eklemis aslinda iyide olmus... Artik çogu oyun multiplayer olmadigi için az sata biliyor ama TES V : Skyrim multisi olmadigi halde basarili bir satis yapti önemli olan multi deyil oyunun kalitesidir diye düsünüyorum...

zombi_cik

14.12.2011 23:31:27

0
BSC Misafiri sana katılıyorum mapları gördümü ?

BSC Misafiri

14.12.2011 22:54:57

+5
Paypay88 Betayı ne zaman oynadın biz başlamadı diye biliyoruz

Opricnik

14.12.2011 22:45:15

-2
Minnacık haritalarda ne planı yahu gördüğüne taktikmi uygulayacaksın adam karşında öldüreceksin BF olsa hadi büyük harita bi nebze bu nedir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Max Payne 3
+ TAKİBE
AL
248 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız