Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect Üçlemesinin Yaratıcısı, Yeni Oyun İçin Çok Fazla Fikirleri Olduğunu Açıkladı

 
Oyun dünyası için önemli bir yere sahip olan Mass Effect üçlemesi için geçtiğimiz gün yani 7 Kasım önemli bir yere sahip. N7 günü olarak geçen bu güne bir nevi Mass Effect günü de diyebiliriz.
 
Her ne kadar güzel bir seri olsa da son oyun Andromeda ile hayranların kalbi bir miktar kırılmıştı. İlk üç oyunun yaratıcılarından olan Casey Hudson, N7 gününde serinin geleceği hakkında tweet attı.
 
Seriye dair konsept tasarımlar paylaşan Hudson, yeni Mass Effect için çok fazla fikirleri olduğunu söyledi. Anlatılacak daha çok hikaye olduğunu da ekledi. Son oyun MassEffect Andromeda 2017 yılında çıkmıştı. Bahsi geçen tweeti ve konsept tasarımları aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
IEM Beijing 2019'da Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi! Beşiktaş Esports, Burhan ‘BNY’ Yerli İle Yeniden Anlaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2019 11:10:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Kesinlikle tüm DLC lerin içinde olduğu bir remastered bize yeter de, artar, ötesi kendilerinin olsun...
Onu da beceremez bunlar..

Wayward Son

9.11.2019 20:37:22

0
ME hastası olarak remake/remaster fikri bana da aşırı mutluluk veriyor. Üçlemeyi 360 ve PS3'te oynamıştım. Tüm DLCler eski konsollarda var. PC'de ise yalnızca ana oyunlar var, ek paketler yok. Geçenlerde yeniden başlayayım dedim PC'de. Trilogy fiyatı: 40€ ME 2 DLC Bundle: 25€ ME 3 DLC Bundle: 30€ Üçleme 40€ iken iki oyunun ek paketlerine 55€ fiyat çeken EA, alkışı bir kez daha hakediyor. O yüzden komple elden geçmiş bir üçleme paketine ihtiyaç fazlasıyla var. Yeni bir oyun elbette güzel olur ama Andromeda gibi leş hikaye ve zorlama açık dünya olacaksa almayayım. Açık dünya yerine birçok farklı gezegende, daha ufak haritaları tercih ederim (ME2 örneğin).

İdrak İstimlak

9.11.2019 16:56:15

0
Serinin fanıyım ama cidden Mass Effect oynayanların büyük kısmı hikayesi için oynadı, sonuçta son oyunu seriden saymıyoruz. Güzel oyundur ama hikaye patlak hocam. Bir de çıkışında yaşanan olaylar hala unutulmadı.

Jack Rabbit Slims

9.11.2019 15:47:40

0
Yapmışken remake yapsınlar bari. İlk 3 oyunun epic havasından çok uzaktı ama Andromeda da neslin en iyi oyunlarından biriydi, haksızlık yapmayın. 3 oyundan sonra farklı bir hikaye anlatmak gerekiyordu, o hikaye de ilk üçleme kadar iyi olmadı haliyle.

CaptainReinhard

9.11.2019 15:20:44

0
En sevdiğim oyun serisi çıkarın şu zalimi güzelce yeniden yahu. İlk üçlemenin remastered versiyonunu yapsanız gene yok satar şu oyun.

:::LOSTPLANET:::

9.11.2019 15:12:52

0
Fikriniz var doğru, bir seri nasıl daha da kötü hale getirilir hakkında fikirler...

İdrak İstimlak

9.11.2019 11:12:21

+3
Kesinlikle tüm DLC lerin içinde olduğu bir remastered bize yeter de, artar, ötesi kendilerinin olsun...

Cityzens

9.11.2019 04:17:46

+5
Hadi canim ordan Bioware bitti artik.Kimse kalmadi Mass effect3 te An end once and for all sarkisi ile herseyi bitirdin. Her dinleyisimde anthem de yaptiginiz aptalliklar geliyor aklima. Eskiden liara miranda shepherd gelirdi. MORDIN GELIRDI be hizli konusuyordu ama sevimliydi. Artik mass effect assasins creed call of duty bunlar sadece bir isim. Daha demin okudum bioshock 4 live service bir game olacakmis. Mass effect i shepherd ile bitirdiniz.Sony nin 1.studyolarina verin su ismi o zaman hype olurum. Yani hicbir zaman. Bize mass effect Remastered ver anilarimizi oyle birak ve aradan cekil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız