Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect Serisinin Yönetmeni Casey Hudson BioWare'dan Ayrıldı

 
     BioWare'ın gizli projesinin duyurulmasını beklerken, bir yandan da E3 2014'te duyurusu yapılan Mass Effect 4'ü sabırsızlıkla beklerken, üzücü haber ve şok ayrılık BioWare'dan geldi. Mass Effect'in yaratıcı yönetmeni Casey Hudson, 16 yıllık çalışmanın sonunda firmadan istifa ettiğini açıkladı.

      Hudson ayrılıkla ilgili olarak hayatını gözden geçirdiğini ve yeni bir hayata başlamak istediğini belirtti. Bunun için biraz zamana ihtiyacı olduğunu da ekledi.16 yıl boyunca çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür ederek BioWare ile yollarını ayırdı.

     Mass Effect üçlemesinin yanında Neverwinter Nights, Star Wars: Knights of the Old Republic gibi oyunlarda da görev alan Hudson, son olarak Mass Effect 4 ve Dragon Age: Inquisition'un mükemmel olacağını dile getirdi.
 
     Hayatında başarılar dileriz Hudson.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One
Sony'den Gamescom İçin Yeni Bir Teaser Videosu Daha Sherlock Holmes: Crimes & Punishment'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

maniague

9.8.2014 02:25:01

+2
quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Ne acisi, harika bir haber. ME3 rezaletinin bir numarali sorumsulu parazit BW den nihayet ayrilmis, vatana millete hayirli olsun.
Hocam BW EA'in gölgesi altında kaldıkça geride kalanların hepsini yavaş yavaş "gitmesi gereken parazit" olarak göreceğiz. Suçlanması gerekenin bu adam değil, EA olduğunu düşünüyorum.

REV0

8.8.2014 19:28:55

-2
quote:

Orijinalden alıntı: maniague Shepard'sız bir Mass effect'in ardından (Mass effect 4) ben dahil çoğu oyuncu gelecek olan muhtemel tepkiler üzerine sonraki serilerde Bioware'in Shepard'ı tekrar geri getireceğini umuyordu. Bu ayrılık; öyle bir şey olsa bile hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını kesinleştirdi. Acı bir haber...
Ne acisi, harika bir haber. ME3 rezaletinin bir numarali sorumsulu parazit BW den nihayet ayrilmis, vatana millete hayirli olsun.

Kurosaki_Ichigo

8.8.2014 17:34:05

0
Mass Effect serisi için büyük bir kayıp oldu ama casey hudson ve senaryonun başında olan diğer birçok insanın ME3'ü yaparken EA tarafının çok zorladığı ve oyunu aceleye getirmesinden böyle bir şey bekliyordum ben açıkçası.Mass Effect 4'ten umutluyum özellikle Mass Effect'te olan bazı oynanış elementlerine dönmesi seri için iyi bile oldu.Yeni gelecek karakterin Shepard etkisini yaşatmasını ve onun gibi bir Trilogy (EA tarafının aceleye getirip bundan sadece kar etmeyi düşünmeyip serinin sadık oyuncu kitlesinin de beğeneceği) ve DLC'ler ile süslenmiş güzel bir oyun olmasını istiyorum (ME3'ün dlc'leri çok kötüydü ve ME,ME2 tadını alamadığım için oyun bana çok karanlık,soğuk ve sıkıcı gelmişti,reaperların da etkisi vardı sanırım bu karanlık etkide).

Wolf White

8.8.2014 07:56:36

+1
Çok önemli birini kaybetti Bioware. İnşallah yeni çıkan oyunlar eskisinden iyi olur. Birde Shepard Reisi görsek yemeyizde yanında yatarız.

Bushido Brown

8.8.2014 03:22:43

0
ME3ün sonundan sonra kıl oldum bu adama ama serinin devamını bekleyenler için iyi olmadı bu durum. Aklında yeni birşeyler yapmak olmasa koskoca firmadan istifa etmez.

maniague

8.8.2014 03:10:03

+6
Shepard'sız bir Mass effect'in ardından (Mass effect 4) ben dahil çoğu oyuncu gelecek olan muhtemel tepkiler üzerine sonraki serilerde Bioware'in Shepard'ı tekrar geri getireceğini umuyordu. Bu ayrılık; öyle bir şey olsa bile hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını kesinleştirdi. Acı bir haber...

VitalyScherbo

8.8.2014 02:56:38

0
Oyun sektöründe çalışan birisinin kaçınılmaz sonu. Büyük firmalarda çalışıp bir yerlere gelen ve iyi para kazanan herkes gün geliyor o firmadan ayrılıp kendi işini kuruyor. Amerika'daki oyun stüdyolarından sayısız örnek verebilirim. Demek ki bir yerden sonra çalışan değil işveren olmak ve daha çok para kazanmak arzusu ağır basıyor.

einhander

8.8.2014 02:20:48

0
bazen ınsanın ara verıp dınlenmesı gerekıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız