Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect: Andromeda'dan Yeni Bir Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

   Electronic Arts ve BioWare, N7 Mass Effect gününde (7 Kasım) oyunculara Mass Effect: Andromeda'dan yeni bir video ve yeni bilgiler sunmayı planlıyor ancak onun öncesinde merakla beklenen yapımdan bir adet ekran görüntüsü paylaştı. Sizin de aşağıda görebileceğiniz üzere Frostbite 3 motoru ile geliştirilen oyun oldukça hoş görünüyor.
 
 
 

 
   Mass Effect: Andromeda'nın 2017'nin ilk çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkması planlanıyor.
 
   Sony'nin etkinliği sırasında PlayStation 4 Pro üzerinden alınan Mass Effect: Andromeda'nın oyun için görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Belirttiğimiz gibi yeni video ve yeni bilgiler 7 Kasım tarihinde gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
Rise of the Tomb Raider - Tokyo Game Show 2016 Fragmanı YouTube Üzerinde Birisi Mini SNES Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.9.2016 00:30:35

0
leş gibi bir oyun olacak. tıpkı 3. gibi. oyunla ilgili tek bir gameplay olmamasının nedeni de bu. tam bir fiyasko zaten 3. oyundan sonra bekleyeni kalmadı. korsan bile indirmem. üstüne para vermeleri lazım artık bu oyunu oynamam için. 59 dolara oynarım. anca öyle çekilir o işkence. 2. oyun gibi bi şaheserden sonra ancak bu kadar edilebilirdi içine.

2K

12.9.2016 22:20:55

+1
Mass Effect'in kötü bir oyunu yok, en çok tartışılan 3 bile sadece sonundan dolayı tartışılmıştı ki ben sonunu ve sonu hakkında yapılan tercihleri beğenmiştim. Bu kadar erken gelmesini beklemiyordum daha var sanıyordum ona şaşırdım. Umarım görevler Witcher 3 seviyesinde olur. Artık her RPG'in kaderi bu Witcher 3 ile kıyaslanmak ne yazık ki. Onun dışında Frostbite zaten çok başarılı bir motor Battlefront da çok iyi gözüküyordu BF1 de öyle gözüküyor Mass Effect de öyle olacaktır. Son olarak 3 oyunu bitirenler için ufak göndermeler olur umarım.

mementopolis

12.9.2016 18:06:20

0
Balon.

wassuplaying

12.9.2016 16:05:16

+5
Ulan EA şu oyunu da Türkçe getirsen nolur...

RISC64

12.9.2016 15:49:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: asaltek Altı ay içinde piyasaya çıkması gereken bir oyundan, kısa bir gezinti harici, henüz doğru düzgün bir oynanış videosu bile gelemedi daha. Bu oyun zamanında çıkış yaparsa, büyük ihtimal henüz tamamlanmamış bir oyun olacak karşımızda.
Normalde oyunlar böyle yayınlanır. Siz hype yiyip kandırılmaya alıştığınızdan bu anormalmiş gibi geliyor.

asaltek

12.9.2016 14:59:34

+1
Altı ay içinde piyasaya çıkması gereken bir oyundan, kısa bir gezinti harici, henüz doğru düzgün bir oynanış videosu bile gelemedi daha. Bu oyun zamanında çıkış yaparsa, büyük ihtimal henüz tamamlanmamış bir oyun olacak karşımızda.

BSC Misafiri

12.9.2016 13:40:47

0
Oyundan beklentim çok yüksek.Normandy'de karşı cinsin tuvaletine girdiğinde geminin yapay zekası oyuncuyu uyarırdı.Bu oyundada küçük ama yüzümde gülümseme bırakan ayrıntılar bulmak istiyorum. 2.oyunda yan karakterler hikayenin önemli bir parçasıydı.3.oyunda yanımızda savaşıcak müttefik arıyorduk. Andromeda'da bu iki unsur dengeli bir şekilde oyunda bulunmalı. Grafik konusunda büyük beklentilerim yok. oynanış konusunda yaptıkları küçük dokunuşlar hoşuma gitti.(kısa süreli havalanma,çevreyle daha fazla etkileşim) Merakla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız