Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 2'nin PS3 Sürümü %93 Puan Aldı

Mass Effect aksiyon sahneleri ile de büyüleyici bir oyundu

     PC ve Xbox 360 sahiplerinin geçen yıl büyük beğeni ile oynadıkları Mass Effect 2'nin Playstation 3 için raflardaki yerini almasına kısa bir süre kaldı. PC ve Xbox 360 sürümlerinden farklı olarak indirilebilir içerikleri de barındıracak olan oyunun PS3 sürümü GamesMaster dergisinden %93 puan aldı.
 
     Derginin incelemesinde PS3 ve Xbox 360'a sahip olacak kadar şanslı birisiyseniz ve daha önce Mass Effect oynamadıysanız, PS3 sürümünü seçmeniz önerilmiş. Zaten indirilebilir içeriklerin bulunması bile PS3 sürümünü tercih için bir neden olarak görülebilir.
 
     Inter aktif çizgi roman sayesinde ilk oyunda gelişen olayları kaçırmayacağınızın söylendiği incelemede mutlaka alınması gereken bir oyunun piyasaya çıkacağı belirtilmiş.
 
     Bu arada her ne kadar inter aktif çizgi roman ile ilk oyundaki olayları öğrenebilsek de tabi ki oyunun kendisini oynamak çok daha eğlenceli olurdu, fakat ilk oyunun hakları Microsoft'ta olduğu için PS3 sahiplerinin bu oyunu oynamasının imkanı yok.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2
İngiltere Satışları (27 Aralık - 1 Ocak) World of Tanks Bir Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

örümcek

5.1.2011 01:56:19

0
güzel

On.E

5.1.2011 01:37:47

0
Yalnız tekniksel olarak pek fark yok galiba yeni motor deniyor da karşılaştırmalarda öyle bir fark yok burada avantaj çizgi roman ve indirilebilir içerikler..Zaten oyunun diğer sürümleri de 93 almıştı..Gerçi her derginin övdüğü platform farklı oluyor PC'de övenleri de gördüm daha çok detaylı özellikleri var diye, ama not olarak 360 önde..Yalnız MS Contra olarak ME2 Ultimate Collection duyurmalı tüm içeriklere sahip..

No-One

4.1.2011 16:22:03

0
Bu kadar ek sürede bir zahmet PS3 sürümünü üstün yapsınlar.

The_Rahip

4.1.2011 15:52:39

0
Bu oyuna 90'dan aşağısını vermek ayıptır:)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız