Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers'ın Yeni Oynanabilir Karakteri Sızdırılmış Olabilir

 
Crystal Dynamics tarafından geliştirilen günümüzün en popüler markalarından olan Marvel karakterlerine odaklanacak olan Marvel's Avengers'ın bir başka oynanabilir karakteri belli olmuş olabilir. Marvel's Avengers için hazırlanan LEGO setinde daha önce açıklanmayan başka bir karakter bulunuyor.
 
Aşağıdaki fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi, setin içinde daha önce duyurulan Hawkeye karakteri bulunuyor. Hawkeye oyunun çıkışından bir süre sonra oyuna oynanabilir karakter olarak eklenecek. Setin içinde bulunan bir diğer karakter ise Black Panther.
 
Setteki diğer karakter tasarımlarına baktığımızda, filmlerdeki tasarımdan ziyade, karakterler oyundaki tasarımlara benziyor. Eğer doğru bir bilgi ise ilerleyen süreçte bu durum açıklanacaktır. Oyunun çıkışında bulunacak oynanabilir karakterler ise; Hulk, Thor, Black Widow, Iron Man, Captain America ve Ms. Marvel.
 
Marvel's Avengers 15 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.  
  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (23 Aralık - 29 Aralık) Uncharted Filmi Bir Kez Daha Yönetmensiz Kaldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız