Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

 
Square Enix, Marvel's Avengers oyununun PlayStation 5 ile Xbox Series X versiyonlarını doğruladı ve noel döneminde yeni nesil konsolların çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia versiyonlarının çıkış tarihinde bir değişiklik yok. 4 Eylül'de çıkacak.
 
PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip olan kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series X versiyonu için ek ücret ödemeyecek. Kayıt dosyaları da aktarılacak ve cross-gen desteği sayesinde PlayStation 4 ile PlayStation 5 oyuncuları, Xbox One ile Xbox Series X oyuncuları oyunu beraber oynayabilecek.
 
PlayStation Blog üzerinden oyunun PlayStation 5 özellikleri detaylandırıldı. Bunlar aşırı hızlı yükleme süreleri, yüksek çözünürlük, artırılmış grafikler ve dokular, ray tracing, DualSense kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ile adaptif L2 ve R2 tetik tuşları ve 3D ses. Ayrıca oyuncular gelişmiş grafik modu veya yüksek kare hızı modu arasında seçim yapabilecek. Yüksek kare hızı modu dinamik 4K çözünürlükte 60 FPS hedefliyor. 
 
Xbox Series X, Stadia ve PC özellikleri daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

24 Haziran Çarşamba Türkiye saati ile 20:00'da Marvel's Avengers oyunu için canlı yayın düzenlenecek. Canlı yayında yeni fragmanlar, co-op oynanış görüntüleri ve hikaye görevi oynanış görüntüleri oyuncuları bekliyor olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Isaac Asimov'un Kitabından Uyarlanan Bilim Kurgu Dizisi Foundation'dan İlk Fragman Paylaşıldı Fortnite'tan Polis Arabaları Kaldırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.6.2020 13:43:45

0
Bu haber iyi oldu psn den aldığımız oyunları ps5 te oynayabileceğiz oyunlar indirimdeyken alıp stok yapmak lazım ancak sony nasıl para kazanacak konsol ile mi?

Hudson51

23.6.2020 13:13:45

0
Loot shooter odaklı dedin ya biz seninle bir orada soğuduk...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız