Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers PlayStation Oyuncularını Daha da Fazla Özel İçerik Bekliyor

 
Marvel's Avengers'ta Spider-Man oynanabilir karakteri oyununun PlayStation 4 ile PlayStation 5 versiyonlarına özel olacak ve Spider-Man dışında da PlayStation kullanıcılarını ekstra özel içerikler bekliyor.

Oyunun tüm versiyonlarında aylık olarak yayınlanacak Community Challenge adlı etkinlikler olacak ve oyuncular beraber çalışıp bu etkinlikleri tamamlayarak çeşitli ödüller kazanabilecek. Bazı Community Challenge etkinlikleri ve ödüller sadece PlayStation kullanıcılarına sunulacak.
 
Oyunun çıkışında bulunacak ve çıkışından sonra eklenecek karakterler için bazı kozmetik içerikler 30 gün boyunca PlayStation kullanıcılarına özel kalacak.
 
Ayrıca PlayStation Plus abonelerine Ms. Marvel ve her bir yeni eklenecek karakter için kozmetik içerik paketi hediye edilecek.
 
Daha fazla bilgiye ve kostümlerden bazılarına blog.playstation.com üzerinden göz atabilirsiniz.

Marvel's Avengers PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 4 Eylül'de çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları yeni nesil konsolların çıkış gününde ulaşılabilir olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
PS5 Aksesuarlarına Bir de 360 Derece Göz Atın Rainbow Six Siege: M.U.T.E. Protocol Etkinliği Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.8.2020 09:17:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Hater olma dışında başka bir nedenle açıklanamaz bu, COD, BF gibi büyük oyunlarda hatta ücretsiz oyunlarda bile konsola özel bir etkinlik ya da eklenti olur, döneminde Mortal Kombat'a Kratos gelmişti, küçük indie oyunlarda Kratos boss olarak var, çoğu oyunda skin olarak last of us skini var, yeni Spiderman oyunu exclusive zaten, o kadar Spiderman isteyen konsol alsın diyorlar zaten, adamların amacı zaten kendi pazarına çekmek, konsol, oyunu onun sitesinden almak, gidip kimse 3rd party bir oyunda ekstra olarak olan Gears karakterlerinin Xbox'a özel olmasından daha doğal bir şey olamaz...
Haterlık ile bu olayın gram ilgisi yok. Spider-man kaç yıllık karakter PS yokken bu karakter vardı böyle tekelci zihniyetlere destek verenlerin de ait olduğu kitle belli zaten. Her platfomdakiler aynı ya da benzer parayı veriyorsa aynı hizmeti almak zorunda. Bunu idrak etmek neden bu kadar zor? Aynı şeyi Microsoft da yapsa sıkıntı olur gelir eleştiririz, babamızın malı olmayan bir firmanın yanlışlarını eleştiremeyecek kadar aciz değiliz. Gears karakterlerine gelirsek zaten onların tapulu malı herşeyiyle onların (God of War, Last of Us nasıl Sony'nin ise aynısı) ama Spider-man Sony'nin malı değil altı üstü belli bi süreliğine oyun haklarına sahip diye herşeyine karışmaması lazım ki kendine güveni olan firma böyle ucuz hamlelere gitmez zaten bence Marvel bu lisans konusunda bi ayar çekebilir Sony'e, firmaların haddini bilmesi lazım, Sony Spider-man konusunda sinemada olduğu gibi artık oyunlarda da haddini aşmaya başladı. Zaten Sony, konsollara özel bir spider-Man oyun serisi başlattı lafı yok kimsenin tamam ama bugüne kadar hiçbir firma oyun haklarına sahip olduğu karakterin diğer oyunlarda gözükmesine bu denli sert hamlelerle karışmadı. Sony konsol kullananların da artık varsa mantığını kullanması lazım, yurtdışındakilerin en azından bir kısmı gerçekten akıllıca yorumlar yapabiliyorken bizde PS4 kullanıcılarının yaş düzeyi mi çok düşük de böyle yorumlar gelio anlamadım. Ön siparişini sırf bu ayrımcılık yüzünden çeken PS4 kullanıcıları var İngilizcen varsa araştırabilirsin. Adamların mantığı bende PS4 var gerisi ölsün değil, tekelci zihniyete karşı tepki çünkü biliyolar öngörüsü olan yarın bu şekilde kendisinin de farklı bir firma tarafından mağdur edilebileceğini tahmin edebilir, PC, Xbox cephesi zaten önsiparişlerini çekenlerle dolu oyun satışları bu gidişle dibe vuracak, o zaman gene yazarsınız Spider-man Sony'nin malı diye, bu tarz görüşleri yazanların cebine para girse yüreğim yanmaz, altı üstü bi konsol firması bu kadar savunmak neden?

BSC Misafiri

5.8.2020 13:54:53

+1
Hater olma dışında başka bir nedenle açıklanamaz bu, COD, BF gibi büyük oyunlarda hatta ücretsiz oyunlarda bile konsola özel bir etkinlik ya da eklenti olur, döneminde Mortal Kombat'a Kratos gelmişti, küçük indie oyunlarda Kratos boss olarak var, çoğu oyunda skin olarak last of us skini var, yeni Spiderman oyunu exclusive zaten, o kadar Spiderman isteyen konsol alsın diyorlar zaten, adamların amacı zaten kendi pazarına çekmek, konsol, oyunu onun sitesinden almak, gidip kimse 3rd party bir oyunda ekstra olarak olan Gears karakterlerinin Xbox'a özel olmasından daha doğal bir şey olamaz...

mehmetalpertr

5.8.2020 13:39:51

0
bunun bir benzeri Mortal Kombat'ta da olmuştu. Kratos karakterini çıkarıp bunu PS özel yapmışlardı. Çok da önemli değil bence.

Boone

5.8.2020 11:21:34

0
Bu tarz anlaşmalar hep olur. Bethesda da Fallout 4 de PS4 kullanıcılarına bozuk oyun çıkararak o zamanlar cok daha güçlü olan PS4 sistemine hiçbir şekilde optimizasyon yapmayarak sis efektlerinin kalitesini düşürmüştü. Abartısız söylüyorum o iyun PS4 de oynanmıyordu... Ama tam parayı götürdüler. Oyun dünyasının acımasız anlaşmaları bunlar. Ozel oyun yapmayalım ama iste bir tarafa dahs cok kayıp her yerden parayı götürürken onlardan ekstra bir seyler koparmak istiyorlar.

Ziromen

5.8.2020 09:19:31

+2
Xbox a çıkarmasaydınız bari

volcy123

5.8.2020 09:09:25

+2
😅😅 [simage=1]http://store.donanimhaber.com/80/3c/f1/803cf1caea117f3aefefd212bb2c5763.jpeg[/simage]

BSC Misafiri

5.8.2020 09:00:39

+2
Ama aynı paraya satacaklar tüm platformlara saçmalık.

RealArek

5.8.2020 07:51:08

+5
Pc ve Xbox sürümleri 30 dolar falan mı yazıyo ben mi kaçırdım Ps özel yapın o zaman rahatlayın bu nasıl bir saçmalık.

Funder

5.8.2020 03:50:19

+8
PS dışındaki platformlara sadece demo yayınlasınlar onlar da bizler de rahatlayalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız