Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers Oynanış Videosu SDCC 2019 Panelinde Gösterilecek

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Crystal Dynamics ile Eidos Montreal, Marvel's Avengers oyunu için ilk oynanış videosunun 18 Temmuz'da Türkiye saati ile 23:30'da başlayacak San Diego Comic-Con 2019 panelinde gösterileceğini duyurdu.

Panelde Crystal Dynamics kreatif direktörü Shaun Escayg ve oyundaki karakterleri canlandıran Nolan North (Iron Man), Troy Baker (Bruce Banner), Laura Bailey (Black Widow), Jeff Schine (Captain America) ve Travis Willingham (Thor) yer alacak.

Panel için canlı yayın duyurusu yapılmadı ve basın bülteninde de oynanış videosunun sadece panele katılanlara gösterileceği belirtiliyor. Oynanış videosunun panelden sonra internet üzerinden yayınlanıp yayınlanmayacağı şimdilik belli değil.

Marvel's Avengers oyunu 15 Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Oyunun ilk detaylarına ve üç dakikalık tanıtım videosuna buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
Intel ESL Türkiye Dota 2 2019 Yaz Sezonu Şampiyonası Başlıyor! StarLadder Avrupa Minor Turnuvasının İlk Gün Karşılaşmaları Belirlendi

Geldimmigordun

12.7.2019 00:52:55

+1
salın artık şunu ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız