Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Avengers Geliştiricisi Yeni İçeriklerin Oyuncuları Oyuna Geri Döndüreceğinden Emin

 
Bir ay önce çıkış yapan Marvel's Avengers'ın oyuncu sayısı şimdiden düşüşe geçti.

Steam'de eş zamanlı oyuncu sayısı 30 bini görürken şu sıralar bin - iki bin civarında.

Kotaku'ya konuşan Crystal Dynamics'ten Scot Amos şu andaki düşük oyuncu sayısının endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Geliştirici ekip, yeni içeriklerle birlikte oyuncuların oyuna geri dönecekleri konusunda kendinden emin.
 
İlerleyen haftalarda yayınlanacak güncellemeler tamamen yeni War Zone görev tipi Tachyon Rifts, yeni hikaye görevleri için başlangıç noktası yeni Outpost, üst seviye dört oyunculu co-op görevi AIM Cloning ve hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler içerecek. 
 
Çıkış sonrası ücretsiz oynanabilir karakterlerden ilki Kate Bishop Ekim ayının sonunda oyuna eklenecek ve beraberinde yeni hikaye görevleri ve yeni bir düşman getirecek. İkinci karakter Hawkeye de benzer içeriklerle Kasım'da gelecek.
 
Kate Bishop ve Hawkeye'den sonra henüz duyurulmamış iki ücretsiz karakter daha yolda. Ayrıca PlayStation 4 ve 5'e özel Spider-Man 2021'in başlarında gelecek. Marvel's Avengers bir servis oyunu ve oyun için daha pek çok içerik planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Marvel's Avengers Square Enix Crystal Dynamics Eidos Montreal
The Haunting of Bly Manor Dizisi Yayınlandı The Boys'ta Stormfront'u Oynayan Oyuncu, Marvel Sinema Evrenine Katılmak İstediğini Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mert41994

13.10.2020 10:57:40

0
Gameplayine baktığınız an zaten oyunun ne kadar sığ ve sıkıcı dizayna sahip olduğu aşikar. Bence gayet odaksız da bir iş gibi de duruyor. Avengers temasından arındırsanız altta kalan malzeme gayet kötü. İsterlerse tüm Marvel külliyatını oyuna eklesinler, satamazlar. Free to Play modeli bile satacak bir plan değil. Bu dizaynı Borderlands başlattı, çok ciddi kaymağını Destiny yedi ve bitti. Bu oyunu kurtarabilecek tek şey ellerindeki mekaniklerin üzerine eklemeler yaparak güzel görev tasarımlarıyla single player görevler tasarlamak. Her karakter için 3-4 saatlik mantıklı campaignler hazırlamaları belki kurtarabilir onun dışında yok yani. Bu senenin en kötüsü olmaya aday şu haliyle.

MaeglinElendil

9.10.2020 18:43:51

0
Elbette vardır dostum ama bu kadar başarısız olacak kadar da değildir diye düşünüyorum

Babblebabble

9.10.2020 18:36:08

0
Ben bunu deli gibi bekledim. Üstüne bir de Steam'de görmem de (artık nadirleşti biliyorsunuz) kalbimi fethetti. Yine de garantiye almak amacıyla performans açısından görmek için beklerken Spider-man haberini görünce direkt vazgeçtim. Böyle satış stratejisi olmaz olsun. O adamlar para veriyor da oyunu oynamak için biz tuvalet kağıdı mı veriyoruz? Neyin exclusive'i bu anlamıyorum. Benim gibi düşünenler muhakkak vardır.

MaeglinElendil

9.10.2020 17:46:50

0
Spiderman’in oyuna sonradan PS’e özel olarak ekleneceği oyun çıkmadan çok kısa süre önce duyuruldu. Bununla alakası olduğunu düşünmüyorum. Aksine almak için Spiderman’i bekleyen de çok sayıda kullanıcı olabilir. Bu oyun daha baştan kaybetti. Bütün tanıtımlarda oyunun aynı kısmını gösterdiler. Square Enix ve Eidos, Avengers oyunu denince akla gelecek son firma olmalı. Daha önce Destiny gibi 60 dolardan çıkıp daha sonra F2P’e dönen oyunlarla aynı kaderi paylaşacaktır.

alex59

9.10.2020 15:30:27

0
En büyük tepkiyi Spider-Man gibi tutulan ve son derece sevilen bir karakteri PlayStation 4 ve 5'e özel yapmalarından aldılar. Bu sayede bir çok oyuncu oyun çıkmadan daha başında hem firmadan hem oyundan soğudu.Kısaca özel içerikle daha fazla para kazanayım hesabı yaparken evdeki hesaplar çarşıya uymadı.

Punisher155

9.10.2020 13:00:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: kaand12@ Ben hikayeyi bitirdim, başı ve sonu hariç hikaye bomboş hiç bişey anlatmayan bir hikaye. Hayır klasik bir hollywood klişesi bile olsa tamam diyecem ama oda yok. Zaten görev mantığı baştan saçma. Yapsana şunu uncharted 4 gibi. Yok oraya git görev aç yok bu görev senin kahramana fazla gelir az level kas. Bu nedir abi yav??
Valla yazık etmişler güzelim potansiyele insanlar tepki göstermekte çok haklılar.

kaand12@

9.10.2020 12:59:16

+2
Ben hikayeyi bitirdim, başı ve sonu hariç hikaye bomboş hiç bişey anlatmayan bir hikaye. Hayır klasik bir hollywood klişesi bile olsa tamam diyecem ama oda yok. Zaten görev mantığı baştan saçma. Yapsana şunu uncharted 4 gibi. Yok oraya git görev aç yok bu görev senin kahramana fazla gelir az level kas. Bu nedir abi yav??

Punisher155

9.10.2020 12:53:28

+1
COD kafasında yapsınlar işte; hikaye modu gene paralı kalır (ama indirim şart), online modu F2P olur ki nedense böyle olacak gibi duruyor oyunun kaderi. Nasılsa oyun içinde para harcıcak onca şeyden parayı kırarlar, hiç değilse oyun bir işe yarasın. Online olsun parayı kıralım hikayeyi sallayın kafalarının en büyük batışı bu oyun oldu güzel de oldu. Ayrıca radikal kararlarla değişikliğe gidilmediği sürece ne olursa olsun oyuncu sayısını geri kazanamazlar zaten en ağır Marvel topları oyunda iken She-hulk falan geldi diye online oyuncu sayısı coşmayacağını kendileri de iyi biliyordur diye umuyorum. Güzelim potansiyeli kan emici zihniyetler bitirdi geliştirici ekibe lafım yok onlar zaten hikaye odaklı sağlam işler çıkarabilecek yetenekteler ki zaten Avengers'ın başlarındaki hikaye örgüsü falan zaten gayet başarılıydı betada ama devamını bilmiyorum final sürümü oynayanlar devamının iyice kötü baştan savma bir hikaye olduğunu ileri sürüyor.

keremec

9.10.2020 12:43:01

+1
F2p olmaz ama fiyatı baya düşer. Sonra da gamepasse falan gelir.

rambocuk

9.10.2020 12:33:46

+1
Bedava olsa zaman harcarmıyım ? Zor betası yetmişti

BSC Misafiri

9.10.2020 12:26:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: MaeglinElendil Uzatma F2P yap... Oyuncu sayısı artsın, herkes oynasın, kozmetiklerden deli gibi para kazanın... Bakalım ne zaman olacak
F2p olacak. Görünen köy kılavuz istemez

MaeglinElendil

9.10.2020 12:14:51

+1
Uzatma F2P yap... Oyuncu sayısı artsın, herkes oynasın, kozmetiklerden deli gibi para kazanın... Bakalım ne zaman olacak
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Avengers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız