Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel Yeni Wolverine Çizgi Roman Serisini Duyurdu: Wolverine: Black, White & Blood

Marvel her ne kadar günümüzde oldukça popüler bir hale gelmiş olsa da ülkemizde ne yazık ki çok fazla çizgi roman okuru yok. Okuyanlar da genelde Türkçe okuyor. Elbette oldukça normal bir durum bu. Bu yüzden zaten hali hazırda yapmış olduğumuz Çizgi Roman Önerisi serisinde ara sıra İngilizce fasikül veya cilt de önereceğim. Çizgi Roman Önerileri'ni buradan takip edebilirsiniz.
 
Bu yeni başlayan Wolverine serisini sizlere haber vermek istedim. Oldukça ilginç duran ve kaliteli olma potansiyeli yüksek olan bir seri gibi duruyor.
 
Wolverine: Black, White & Blood ismi ile çıkacak olan seri isminden de anlaşılabileceği gibi siyah, beyaz ve kırmızı renklerinden oluşacak. Wolverine'in hayatı boyunca anlatılmayan hikayeleri anlatacak olan bağımsız bir seri olacak. İlk sayısında 3 farklı kısa öykü bulunacak.
 
Wolverine: Black, White & Blood'ın ilk sayısı Kasım ayında çıkacak. Ülkemize de Aralık ayı gibi geleceğini tahmin ediyorum. İngilizce fasikül satan çizgi roman dükkanlarını takip edebilirsiniz. Serinin birkaç fotoğrafı da aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign Wolverine: Black White & Blood wolverine çizgi roman yeni seri ne zaman konusu
Manifold Garden PS4, Xbox One ve Switch için Çıktı Unrailed! 23 Eylül'de Erişimden Çıkıyor ve Konsollara da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Çizgi Roman ve Kitap Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız