Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel Ultimate Alliance'ın DLC'si Ücretsiz Olarak Sunuldu

   Comic-Con ensasında sürpriz bir duyurunun ardından PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapan Marvel Ultimate Alliance 1& 2 bildiğiniz üzere gerek performans sorunları, gerekse fiyatı ve içeriğinde DLC'lerin olmaması sebebiyle epey bir eleştiri almıştı.
 
   Marvel Games'ten Bill Rosemann twitter üzerinden paylaştığı duyuru ile bu sorunlardan birini halletti diyebiliriz. Bill Rosemann, Marvel Ultimate Alliance 1'in DLC'sinin PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinde ücretsiz olarak ulaşılabilir olduğunu bildirdi.
 
   Bu DLC gelen güncelleme ile oyuna Cyclops, Nightcrawler, Hawkeye, The Hulk, Magneto, Venom, Dr. Doom ve Sabertooth karakterlerini ekliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action rpg pc ps3 xbox 360 wii nintendo ds
PlayStation Now, 6 Yeni Oyunla Birlikte Kuzey Amerika'da PC için Çıkış Yaptı Metal Gear Survive, Karakter Özelleştirme Seçeneklerini İçerecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

31.8.2016 14:41:33

0
Logitech F710 gibi Steam oyunları arasında son derece destek gören gamepade sahibim. Ama bilin bakalım noldu? Ultimate Alliance 2 bu gamepadi desteklemiyor, X'i A tuşu olarak algılıyor, D-Pad tuşlarını tanımıyor. Güncellemeden sonra bile değişmedi durum sadece Xbox kontrolcülerine destek verildi. Ben böyle saçmalık görmedim, iyi ki satın almamışım.

Wayward Son

31.8.2016 12:27:52

0
Allah razi olsun.

Shingo Yabuki

31.8.2016 12:10:59

0
Satmadı demekki.kimse almasın Sony 3 5 verir bu aclara plus oyunu verirler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel: Ultimate Alliance 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız