Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Martha is Dead PS5 ve PS4'e de Gelecek

 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici LKA, birinci şahıs psikolojik korku oyunu Martha is Dead'in daha önce duyurulan Xbox Series, Xbox One ve PC versiyonlarının yanı sıra PlayStation 5 ve PlayStation 4'e de geleceğini duyurdu.

Tüm platformlar için 2021'de çıkacak.
 
Wired Productions genel müdürü Leo Zullo "Oyun, geliştirici LKA'nin derin ve çok katmanlı hikaye anlatımı tarzını baz alıyor ve bağımsız bir stüdyonun yeni nesil konsollar ile PC'de neler başarabileceğini görmek için en başından beri multiplatform bir oyun olması amaçlandı." dedi ve LKA kurucusu ve yönetmeni Luca Dalco "Martha is Dead, LKA'nin ileri attığı bir adımı temsil ediyor. Oyun, yeni nesil konsollar ile PC'nin saf gücünü ve The Town of Light'ı geliştirirken öğrendiklerimizi bir araya getiriyor. Martha is Dead, psikolojik hikaye anlatımı konusunda bir evrim." diye ekledi. 
 
1944 yılında Toskana'da geçecek oyunda Martha'nın gizemli ölümünden sonra ikiz kız kardeşi, İkinci Dünya Savaşı'nın dehşeti kapılarına yaklaşırken bir yandan da cinayetin ortaya çıkardığı sonuçlarla başa çıkmak zorunda kalacak.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Martha is Dead Korku Psikolojik Oyun Tuscany
Yasin “Nisqy” Dinçer, Fnatic Takımına Transfer Oldu! Metal: Hellsinger Oynanış Müzik Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Martha is Dead
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız